Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Man is abieju pusiu blogu dantu paveldejimas. Ziauru. 

ir man, bet dar manau, kad tokia medicina buvo. Aš laiku susigriebiau ir pradėjau prižiūrėti, kai atsirado privatūs kabinetai. Neleidau atsirasti jokiai paradontozei ir pan. Ir dabar reguliariai vaikštau, bet kas yra, tas yra. 

Atsakyti

ir man, bet dar manau, kad tokia medicina buvo. Aš laiku susigriebiau ir pradėjau prižiūrėti, kai atsirado privatūs kabinetai. Neleidau atsirasti jokiai paradontozei ir pan. Ir dabar reguliariai vaikštau, bet kas yra, tas yra. 

Aš taip būna vaikštau metus, tiesiog reguliariai skyles lopyti 🤦‍♀️ tada pabosta, darau pertrauką kokiam pusmečiui ir po to vėl. Ir taip nėr galo. Aišku pas mane dantys susigrūdę, tai ištisai tarpdančiai genda, nesugeba aš jų kažkaip išvalyt, nors ir stengiuosi. Žiauriai pavydžiu tiem, kas turi gerus dantis. Nes čia žiauriai ir skausmingas, ir brangus reikalas.

Atsakyti

as privaciuose  nuo ju atsiradimo, ir kas is to? Jie genda vistiek. Labai minksti mano dantys nuo vaikystes, visi daktarai taip sako. Jau zenijausi, kruvos dantu neturedama. 

Atsakyti

Kad jau apie dantis - tai turiu klausimą. Gal žinote nuo ko gali dantys judėti? Mano sūnus vis dabar užsimena, kad jo priekiniai dantys pasidarė netvirti, kad liežuviu gali judinti. Kokios čia priežastys gali būti. Ką daryti 🤔

Atsakyti

Jez, paradantoze?  :blink:​ 

Atsakyti

https://odonteja.lt/.../periodontitas/

Atsakyti

Nežinau. Nešiojo nešiojo tuos breketus. Dabar jau nuimti prieš metus. Reikia nakčiai ten kažkokius dėtis į burną. Na ir juda dabar. Neramu. Pirma net netikėjau kai užsimindavo, bet kai kelintąsyk sako - tai jau neramu 🙊

Atsakyti

Paskaičiau vajej kaip baisu, jeigu tai 🙉 . Galvojau senukų čia liga. Bet paklausiau sūnaus  - tai sako jam dantenos nekraujuoja kai dantis valosi. Ar čia nebūtinai 🤔

Atsakyti

Tegul eina pas odontologus, ir skubiai. 

Atsakyti

Gerai būtų, kad galima būtų neleist atsirast parodontozei. Man taip neišėjo. Stabdžiau kiek galėjau, atrodo... 😔😔 Bet anais metais jau ir diagnozę oficialiai įrašė 😔😔😔

Labas rytas 🌹

Atsakyti

mona.mona, 01 Kov 2021 - 22:54, parašė: Aš taip būna vaikštau metus, tiesiog reguliariai skyles lopyti 🤦‍♀️ tada pabosta, darau pertrauką kokiam pusmečiui ir po to vėl. Ir taip nėr galo. Aišku pas mane dantys susigrūdę, tai ištisai tarpdančiai genda, nesugeba aš jų kažkaip išvalyt, nors ir stengiuosi. Žiauriai pavydžiu tiem, kas turi gerus dantis. Nes čia žiauriai ir skausmingas, ir brangus reikalas.
Pas mane irgi yra susigrūdimas. Daug metų valau vakarais dantis ir su tarpdančių šepetėliu. 

Ir po valymo dar apvalau su vieno dančio šepetėliu..

Tarpdančių šepetėlis tai labai labai reikalingas. Aš nesijaučiu jau ir dantų išsivalius be jo. Pamatytum, kiek lieka maisto po, atrodytų, išvalytų dantų 😯

Į dantų higieną einu 2 kartus į metus mažiausiai. Būna 3....

Pridėta:

Atsakyti

Mona, kaip tavo naktis?.....

Atsakyti