Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Aš dar pamenu kai man buvo13.man vulisą vasarą skaudėjo dantį.visą!.per visas atostogas..aš nepamenu ar kažkur mane vedė ,taisė.tik pamenu ,kad su broliu eidavau į lauką tam,kad užsimiršt nors kiek.

Atsakyti

Man kai buvau maža visai yra kažką ar tai bandę uždegint ar kaip, pamenu kaip į burną tokį įkaitintą raudoną nešė ir ten buvo tokia visiška bobulytė daktarė ir manau man ne tik ant danties pataikė, gal ir dantenas nudegino. Arba tais laikais buvo tokie gydymo būdai..nu nežinau. Mane prispaudę laikė, aš ten klykiau ir spardžiausi iš skausmo. Nuo to karto eit pas odontologus man žiauri fobija. Aišku dabar jau kitaip, bet labai ilgai, labai labai, po to karto neidavau, rydavau vaistus, kad tik neit. Ko pasekoje dantys tik gedo. Nu žodžiu nepasisekė man su dantimis.

Atsakyti

Bet ir genai čia turbūt.mano vyras jokių baubų nepamena.jis dabar turi visus dantis,ir visi balti,lygūs ,gražūs.pernai pirmą kart suplombavo tai labai nusiminė,tai aš net užpykau,sakau,tu nežinai kaip tau faina,dar verkia čia jis.😀

Atsakyti

Dabar mano dantys jau protezuoti,nervai išrauti.nebėr kam gesti.

Bet aš tiek vaikystėj ir paauglystėj prisikentėjus,kad eina šikt.atrodo,neišverčiau, jei dabar reiktų.

Ir kažkaip man atrodė normalu ten kankintis,visokius analginus saujom  gert ir niekam ten labai nerūpėjo.

Ir mano gyvu nedaug like. 

Tikrai taip. Man neseniai tvarkė dantį viršuje, o skaudėjo apatiniam maždaug toje pat vietoje. Bet išsiverčiau tik su viena tablete nuskausminamųjų, po to praėjo. Apatinį peršvietė, absoliučiai sveikas. Yra tų keistų dalykų.

Ne keista. Dantys taip sudeti ant vieno nervo. Viena puse virsus ir apacia - viena sistema. Kita puse- kita. 

Atsakyti

Bet ir genai čia turbūt.mano vyras jokių baubų nepamena.jis dabar turi visus dantis,ir visi balti,lygūs ,gražūs.pernai pirmą kart suplombavo tai labai nusiminė,tai aš net užpykau,sakau,tu nežinai kaip tau faina,dar verkia čia jis.😀

Ir maniškiui panašiai. Yra tik priekinį vieną jaunystėj išsimušęs, tai turi kažkokį netikrą 😊

Atsakyti

Man is abieju pusiu blogu dantu paveldejimas. Ziauru. 

Atsakyti

attachicon.gif [url="https://www.supermama.lt/forumas/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=269698"]nervo-trigemino-2.jpg[/url]koZiurek, Pinot,
Priedas  nervo-trigemino-2.jpg   100,25KB   2 Parsiųsta kartųZiurek, Pinot,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Greiskeli: 01 kovo 2021 - 22:31

attachicon.gifnervo-trigemino-2.jpgZiurek, Pinot,

Tai va man dabar taip, skauda visą tą pusė ir nifiga neina nustatyt, nuo ko 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Kalu pirmadienį viskį, nes nebežinau kaip reiks užmigt 😭

Atsakyti

mona.mona, 01 Kov 2021 - 22:33, parašė: Tai va man dabar taip, skauda visą tą pusė ir nifiga neina nustatyt, nuo ko 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Kalu pirmadienį viskį, nes nebežinau kaip reiks užmigt 😭
Vilniuj yra Žalgiris,o Kaune kas?
Atsakyti

attachicon.gifnervo-trigemino-2.jpgZiurek, Pinot,

Kartą gydytoja aiškino, bet kažkaip nenagrinėjau ir pamiršau. Man šitie dalykai kelia siaubą, aš net į savo 3D nuotrauką nežiūriu, kai rodo ir varto.

Atsakyti

Va va man ir tokie prisiminimai apie dantis.

Iki dabar baime jauciu. Man ir yr taip buve, kad prilindus prie vieno danties atrodo visus skauda...

Yra buvę. Brrrt

Atsakyti

Vilniuj yra Žalgiris,o Kaune kas?

Nežinau žinok, kažkada savaitgalį jau turėjau ekstra atvejį tai kažkokią privačią radau, kur dirbo ir pagelbėjo.

Atsakyti