Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Baikit vaidint , smurtas klesti. Ir Siaip musu karta dar ismokinta gintis.Tik kazkuriuo metu gynyba issijungia,nes sunku suprasti ,kad turi gintis nuo tu kuriuo myli. Va cia yra sitemos brokas.Reikia sita momenta kazkaip naujai instaliuot.

Reikia žmonių galvose, tik neįsivaizduoju kaip...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 02 kovo 2021 - 12:41

Tai čia viskas siejasi. Bijoma blogų pvz.vaikams.

O vat, kad smurtas ir neapykanta kurstoma blogu pvz.nelaikoma.

Klausimas: Kodėl? 

Kuo žmogus blogesnis, jei pas jį skonis kitoks? 

Juolab ne ką ir padaryt galima... Nebent tept slides iš čia :)

Nusišneki.

Atsakyti

Raganų skersgatvis  :)​ 

Čia jau iš Hario Poterio   :D​ 

Atsakyti

Na, ta Stambulo konvencija pagrinde už lygias teises ir  prieš smurtą, o bijo jos žmonės, nes ji gali tapti pagrindu (ja galima būtų remtis) įteisint lygybę ir kitokios sex orientacijos žmonių. Aš apie tai. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 02 kovo 2021 - 12:40
O as isivaizduoju.
Ir jokios cia naujoves ,tesiog lygybe. Ta vyro ir moters nelygybe butent religijos ir propaguoja prekiniu piniginiu budu.
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2021 03 02, 12:40)
<p>Na, ta Stambulo konvencija pagrinde už lygias teises ir  prieš smurtą, o bijo jos žmonės, nes ji gali tapti pagrindu (ja galima būtų remtis) įteisint lygybę ir kitokios sex orientacijos žmonių. Aš apie tai. </p>

Manau, kad per mažai į ją esi įsigilinus.
Atsakyti

O as isivaizduoju.
Ir jokios cia naujoves ,tesiog lygybe. Ta vyro ir moters nelygybe butent religijos ir propaguoja prekiniu piniginiu budu.

Na, aš įsivaizduoju dėl ko atsirado, na, kad vyrai neaugintų ne savo vaikų, nes moteriai aišku, kad vaikai jos, o vat vyrui ne :)

Ir automatiškai turtiniai dalykai

Atsakyti

Smurtas niekada nebuvo norma man. Niekada. Labai labai prieštarauju. 

Taip, smurtas klesti, bet tai nėra norma.

Net mano mamai tarybiniais laikais nebuvo norma. Skyrėsi su mano tėvu ir tai buvo laimingiausia diena mano gyvenime.

Atsakyti

Estija, Lenkija ratifikavus. Kas pas juos blogiau?

Atsakyti

Nesuprantu, apie ką tu, Amadėja, pilna vyrų, kurie veda ne savo vaikus į darželį. Puikūs tėvai jiems. Niekad nepasakytum, kad ne jų. 

Atsakyti
Taip ,visokie atsitiktiniai vaikai ,abejotinos tevystes vaikai yra labai skanus kasnis ir priezastis visokeriausiam smurtui. Tokios jau mielos tos religines tradicijos,cia jau net atskiros konfesijos nebereikia minet. Mona, tu sena merga su benkartu ,kaip tavo sveikata?
Papildyta,feja pilna vyru kurie savo vaiku po kelis kart issizada.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 02 kovo 2021 - 12:52

Smurtas niekada nebuvo norma man. Niekada. Labai labai prieštarauju.  Taip, smurtas klesti, bet tai nėra norma. Net mano mamai tarybiniais laikais nebuvo norma. Skyrėsi su mano tėvu ir tai buvo laimingiausia diena mano gyvenime.
Aš ne asmeninį požiūrį minty turiu, o visuomenės. Ok, rimtas smurtas nėra norma ir jau yra nebloga teisinė bazė nuo jo apsisaugot, bet, pvz., kai vyras negeria ir nesimuša, bet psichologiškai taip apdoroja, kad moteris pamiršta, jog ji žmogus. Vyras, aišku koksnors galingesnis visuomenėje, o ką ta moteris... Ji negali apsiginto. Nėra teisinės bazės tam. Net vaikus apgint nėra.

O ir visuomenėje moterys pačios kaltos.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 02 kovo 2021 - 12:54