Sboj v sisteme ivyko ,kai nedasuto kaip nuo exo gintis. Ne as ji mylejau. Hormonai nuslopino gynybine sistema. Ir va sita sriti reikia kazkaip remontuot.Siust velniop hormonus ,romos antikas ir gyvent kaip gaspadine ir gaspadorius.Tai labai grazus pavadinimai.
Galit eit, kur ėjusios, ant Amadėjos niekad nevariau ir nevarysiu.
Kas čia kur eina
O kas tavo dukrai yra gero nuo jų?
Jai tos apnašos tamsios pasidaro. Tai vat nėra to dabar, kai naudoja tuos probiotikus.
O ir visuomenėje moterys pačios kaltos.
Taip, tikrai. Pati buvau rimtai su tuo susidūrus.
Kai mane vos ne išprievartavo Palangos paplūdymy. Nuėjau viena, atokiai, ramiai sau pasibūti....
Buvo, kas iš labai labai artimų pasakė, kad aš pati kalta, ko ten ėjau. Baisu. Košmaras .....
As pav puikiai galiu ir apsigint ir kitus apgint ir net lekcijas duot tuo klausimu.
Sboj v sisteme ivyko ,kai nedasuto kaip nuo exo gintis. Ne as ji mylejau. Hormonai nuslopino gynybine sistema. Ir va sita sriti reikia kazkaip remontuot.Siust velniop hormonus ,romos antikas ir gyvent kaip gaspadine ir gaspadorius.Tai labai grazus pavadinimai.
Sakai tik jausmai, o ne kažkur giliai įkaltos normos ir visuomenės požiūrio įtaka?
Nu mano giminej fizinio smurto moteru atzvilgiu niekur nebuvo.
Psichologinio tai taip, bet ir is moteru puses ne maziau.
Pati kartais biski pasmurtauju, čtob žizn malinoi ne kazalos...
Amadėja, tu vis tiek turi laiko, tai tikrai siūlau tau paklausyti tą debatų laidą, kur įkėliau nuorodą. Galėsi palygint abiejų pusių argumentus, gal ir pačią po to paskatins dar kartą paskaitinėti tą konvenciją. Žodžiu, bent man, neturinčiai išankstinio nusistatymo, buvo visai naudinga ir įdomu.Pusę peržiūrėjau. Gera laida.
Pipiriukų Greis reikia, ane
Jai tos apnašos tamsios pasidaro. Tai vat nėra to dabar, kai naudoja tuos probiotikus.
Cia MB beda. Pora savaiciu po higienos vel atsiranda. Tu konkreciai parasyk, kas ten per probiotikai.
Pipiriukų Greis reikia, ane
nu, kad nebut nuobodu..