Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

QUOTE(Amadėja* @ 2021 03 02, 13:18)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72793158" data-time="1614683575"> Amadėja, tu vis tiek turi laiko, tai tikrai siūlau tau paklausyti tą debatų laidą, kur įkėliau nuorodą. Galėsi palygint abiejų pusių argumentus, gal ir pačią po to paskatins dar kartą paskaitinėti tą konvenciją. Žodžiu, bent man, neturinčiai išankstinio nusistatymo, buvo visai naudinga ir įdomu.</blockquote> Pusę peržiūrėjau.  Gera laida. 

Tai pažiūrėk visą smile.gif. Pabaigoj man ten kažkas ypač patiko smile.gif
Atsakyti

Taip, mano nuomone, prieš vyrus irgi smurtaujama normaliai.

Atsakyti

Amadėja, tu vis tiek turi laiko, tai tikrai siūlau tau paklausyti tą debatų laidą, kur įkėliau nuorodą. Galėsi palygint abiejų pusių argumentus, gal ir pačią po to paskatins dar kartą paskaitinėti tą konvenciją. Žodžiu, bent man, neturinčiai išankstinio nusistatymo, buvo visai naudinga ir įdomu.

Aš irgi pažiūrėsiu. Man labai įdomu. 

Atsakyti

Su visa pagarba, bet ne tamstai kalbėt.

Nesupratau, ką čia Amadėja nučiuožė....Man nenormalu.

Galit eit, kur ėjusios, ant Amadėjos niekad nevariau ir nevarysiu.

Ka?   Pirmi du postai priestarauja treciajam.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savaitė: 02 kovo 2021 - 13:23

Taip, tikrai. Pati buvau rimtai su tuo susidūrus.

Kai mane vos ne išprievartavo Palangos paplūdymy. Nuėjau viena, atokiai, ramiai sau pasibūti....

Buvo, kas iš labai labai artimų pasakė, kad aš pati kalta, ko ten ėjau. Baisu. Košmaras .....

Aš ir apie tai!

O realiai net, jei moteris nuoga, vistiek jos niekas neturi turėt teisės prievartaut. O tas požiūris, kad pati savo elgesiu išprovojavo yra briedų briedas, absurdų absurdas! O visuomenėj nu ką...daugelio požiūriu kalta pati. Gal sijonas pertrumpas, iškirptė pergili ar vaikšto ne ten.

Atsakyti

Uoj negaliu :D

Trumpai apie statistiką 🙄. Vilobadže vyrų peniai 25 cm,o Vilorybe 15 cm. Todėl kad Vilobadže darė apklausą,o Vilorybe darė išmatavimus 😉

Atsakyti

Papildyta,feja pilna vyru kurie savo vaiku po kelis kart issizada.

Taip, yra daug visokių atvejų.

Atsakyti

Gėjų tema gerai susiskaitė

https://m.facebook.c...100002494942283

Atsakyti

Taip, yra daug visokių atvejų.

pilna tokiu ir moteru. 

Atsakyti

Nu va, Salemo raganom pavadinsim tema kovo 13,kai naujai kursim :devil:​ 

Labai daug pritrauks besidominčių.O nenori sukurti tokios, kad mažiau skaitytų pašaliniai?

Raganų gatvė 3  :D​ 

Raganų skersgatvis  :)​ 

Vis raganos raganos ...pavadinkit kertiniais žodžiais su ironija "Čia renkasi švelnios ir pūkuotos" 😄

Atsakyti

Moterys irgi ne sventosios, pilna emociniu smurtautoju  moteriskiu, o kitos ir pamosuoti keptuvemis nevengia.  Neseniai buvo cia byla iskelta moteriskei, pensininkei meteorologei, kuri pastoviai pliekdavo savo vyra gana ziauriai.

Atsakyti

Moterys sunkiai gebėtų išprievartaut....

Atsakyti