Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Moterys sunkiai gebėtų išprievartaut....

Bet puikiai sugniuždyti žodžiais. Gi mes ne tik apie sex smurtą.

Atsakyti

Cia MB beda. Pora savaiciu po higienos vel atsiranda. Tu konkreciai parasyk, kas ten per probiotikai. 

https://www.gaivuskv...os-probiotikai/

Šitas gavom.

Būtent po higienos pradėjom naudoti. Jai nuo to padeda. Jau pusantro mėnesio po higuenos ir jai veikia  Net ne kasdien vartoja ji.

Atsakyti

Kad jau apie dantis - tai turiu klausimą. Gal žinote nuo ko gali dantys judėti? Mano sūnus vis dabar užsimena, kad jo priekiniai dantys pasidarė netvirti, kad liežuviu gali judinti. Kokios čia priežastys gali būti. Ką daryti 🤔

Varyt pas periodontologą ir greičiau.

Atsakyti

Ką galima iš kalakutienos faršo padaryt? 🤔

Atsakyti

Vis raganos raganos ...pavadinkit kertiniais žodžiais su ironija "Čia renkasi švelnios ir pūkuotos" 😄

Geras. :)​ 

Atsakyti

Kotletus 😄

Aš dabar iš vištienos faršo darysiu su sūriu fermentiniu viduje, o kotletuką su kiaušiniu ir džiūvėsėliais voliosiu ir ghi svieste kepsiu 😊

Atsakyti

Nemegstu paukstienos farso jokio. 

Atsakyti

Amadėja, o tai manai, kad ratifikavus Stambulo konvenciją, pasikeis va toks mąstymas - pati kalta ir pnš? 

Aš tai manau, kad šviesti visuomenę yra svarbiausia, kas neleidžia. A be tos konvencijos tai jau niekaip?

Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2021 03 02, 14:23)
<p>Amadėja, o tai manai, kad ratifikavus Stambulo konvenciją, pasikeis va toks mąstymas - pati kalta ir pnš? 
</p><p></p><p>Aš tai manau, kad šviesti visuomenę yra svarbiausia, kas neleidžia. A be tos konvencijos tai jau niekaip?</p>

Prastai vyksta , tas tundros elektrifikavimas ,turiu pasakyt.
Vo prisiminiau ,sovietu laikais ,kai katalikas ir protestantas norejo susituokt ,jie kazkaip kiekvienas apsiformino savose baznyciose.Ir cia tikra istorija.
Atsakyti

pritarkuot morkų arba cukinijos, apkepti, toje pačioje keptuvėje patroškinti. Jokių priedų nereikia, nededu net kiaušo.

Atsakyti

Tai kaip čia išeina, jei muliažais mokykloj demonstruos sekso teckniką, tai esant lygybei turės parodyti ir gėjų techninius veiksmus ir pan. 

Atsakyti

Prastai vyksta , tas tundros elektrifikavimas ,turiu pasakyt.
Vo prisiminiau ,sovietu laikais ,kai katalikas ir protestantas norejo susituokt ,jie kazkaip kiekvienas apsiformino savose baznyciose.Ir cia tikra istorija.

Sutinku, kad prastai vyksta, bet o įvedus tą konvenciją tai labai viskas pagerės?

Atsakyti