Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

O kuri pagrindinė? Žmonos tai 6 buvo.😁.bey spėju,kad turbūt turiu galvoje Aną Bolein.

Skaičiau ,kad aktorė  kažkokį sutrikimą turi.paralyžius veido ar kas ten.todėl lūpos tokios kreivos.bet dėl to pas ją ir yra tas cinkelis.

Jo. Nezinau, man ji nepatiko. 

Atsakyti

Man irgi nepatiko, kol nepaciupinejau pas Voruta. Jie uzburia. Bet sau mieliau noreciau kornis rexo. 

Mano svajonė - britų melsvasis ar mėlynasis. Nu tokie meškiukai.  Ir dar ramesni, kiek girdėjau.

Atsakyti

O manęa Medičiai neužkabino...

Manęs irgi gal nebūtų, jei nebūčiau ten apsilankius, visos tos vietos, jų rūmai, koplyčios, portretai...

Atsakyti

Pinot, tau tai labai tiktu levrete turet. Nu labai :D​. 

Atsakyti

Priedas  file71093004_fotolia-64970701.jpg   72,39KB   0 Parsiųsta kartų   Man jos tokios grazutes fyfutes, tokios grakscios ir jautrios..       Priedas  levretes-suniukai-Italian-Greyhound.jpg   42,55KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  levrete-Italian-Greyhound-3.jpg   30,65KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 25 balandžio 2020 - 13:32

Kaip stirnos.

Atsakyti

Jos sveria iki 5 kilu, lengvutes. 

Atsakyti

Labai jau grakščios, skulptūrinės. Bet man irgi jų gaila, kaip  ir  tų beplaukių. Labai trapios.

Užvakar mačiau iš sodo važiuodama šuniuką, panašų į nykštukinį pinčeriuką ar toiterjerą. Buvo be šeimininko, pagalvojau, gal paimti. Bet iš kitos pusės, gal būčiau  pavogus toliau nuklydusį kažkieno šuniuką. Taip kartais turbūt ir atsitinka.

Atsakyti

Pinotija, 25 Bal 2020 - 15:15, parašė: Labai jau grakščios, skulptūrinės. Bet man irgi jų gaila, kaip ir tų beplaukių. Labai trapios. Užvakar mačiau iš sodo važiuodama šuniuką, panašų į nykštukinį pinčeriuką ar toiterjerą. Buvo be šeimininko, pagalvojau, gal paimti. Bet iš kitos pusės, gal būčiau pavogus toliau nuklydusį kažkieno šuniuką. Taip kartais turbūt ir atsitinka.
Dabar kažkaip prisiminiau seną pokalbį ,kai buvau apkaltinta tuo,kad kad sode priklydusi katė buvo nėščia(būtinai turėjau kačiukus paimt ,katę sterilizuot,o ta katė kaip atėjo,taip ir išėjo)😁 Vajei vajei,gal palikai šuniuką benamį.reikėjo paimt ir priglaust ir ieškot šeimininkų. Nu aš juokauju,supranti turbūt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 25 balandžio 2020 - 14:34

Dabar kažkaip prisiminiau seną pokalbį ,kai buvau apkaltinta tuo,kad kad sode priklydusi katė buvo nėščia.😁 Vajei vajei,gal palikai šuniuką be amį.reikėjo paimt ir priglaust ir ieškot šeimininkų. Nu aš juokauju,supranti turbūt.

Šuniukas buvo netoli sodų bendrijos vartų, tai manau, kad kažkieno išėjęs pasivaikščioti nenaudėlis.

Esu suradus  Parsono terjero šeimininkus.   Prieš kokius 7 metus, dar neturėjom dabartinio.

Užklydo pas kaimynus, o pas mus prieš kurį laiką buvo "iškeliavus" šunė. Tai kaimynas pasiūlė  mums, žinojo, kad mes neseniai netekom.  Jau koks geras šuniukas buvo. Būčiau pasilikus 100 proc.  Bet kažkas knibždėjo širdyje, gal kas nors ieško, gal net verkia koks vaikas, tai po penkių dienų pradėjau ieškot internete. Ir radau.

Tai susitikimas buvo koks...  Vaikai tiesiog koridoriuj ant kilimėlio apsikabinę  tą šuniuką voliojosi iš laimės.

Tai va, kai paimi pasimetusį gyvūną, reikia atsiminti, kad jo galbūt kažkas labai ilgisi ir sielvartauja...

Atsakyti

Nu ta prasme,tai tavo laisva valia,galėjai paimt,galėjai neimt,bet tu čia ne prie ko .  

Niekad nesužinosi kas ten per šuo ir ar jį reikėjo paimt ar nereikėjo.

Nu pvz mūsų katė,jei tas žmogus būtų jos nepriglaudęs,tai gyvenine jos nerastumėm,bet sužinoję,kad katė pas jį lindo,juk  negalėtumėm kaltint to žmogaus,kad neėmė.

Aplinkybės ir sutapimai,gali būt geriau,gali būt blogiau.

Galbūt tas šuniukas buvo pasiklydęs,galbūt jis žino kur jo namai,šiaip vaikštinėja,galbūt reikėjo tavo pagalbos,galbūt ne.

Galbūt paėmus jį ,jo šeimininkai  nerastų,o galbūt todėl,kad neėmei jį šianakt suvažinėjo mašina.čia niekad nesužinosi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 25 balandžio 2020 - 14:42

Nu ta prasme,tai tavo laisva valia,galėjai paimt,galėjai neimt,bet tu čia ne prie ko .

Galėjau pasilikti, bet sąžinė neleido.

Atsakyti