Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

:hah:​ 

Atsakyti

Aš tai mielai pažiūrėčiau tuos  Tiudorus dar kartą.bet nieko nebėr nemokamai,o kad jau žiūrėjau ,tai kažkaip mokėt nebesinori.😁 Ėė ,tai kai tarnaitės naujas sezonas išeis,ką mokėt reiks😁

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 25 balandžio 2020 - 08:36

Drauge svarsye svarste tris metus ir isigijo du plikius. Sfinksus. Bernus.  :D​ 

Atsakyti

O mane erzino pagrindine Tiudoru heroje. 

Atsakyti

Prisiminiau, kad mačiau Bordžijas. Ir kad mečiau kažkurioje serijoje.

Aš iki pagrindinės Tiudorų herojės dar neprisikasiau, kad nervuotų, nes tik 2 serijas pažiūrėjau. 

Kaip skauda petį. Negaliu rankos pakelt. Nuo kastuvo ir kaplio.

Atsakyti

Ziurejau ir as tas Bordzijas, manau, ne iki galo. Pabodo.

Atsakyti

Ziurejau ir as tas Bordzijas, manau, ne iki galo. Pabodo.

Va, būtent. Rodė per LRT kažkada.

Iš istorinių mane žiauriai patiko Medičiai. Bet buvo žiūrėtas po šviežių įspūdžių iš Florencijos, po visų susijusių istorinių vietų, tai buvo labai didelis įspūdis.

Atsakyti

Drauge svarsye svarste tris metus ir isigijo du plikius. Sfinksus. Bernus.  :D​ 

Man tie plikiai nepatinka. Tiksliau, man jų gaila, kaip neaprengti atrodo. Kas išvedė veislę, pasityčiojo iš kačių.  Ir dar jų sveikata silpna.

Atsakyti

O manęa Medičiai neužkabino...

Atsakyti

Man irgi nepatiko, kol nepaciupinejau pas Voruta. Jie uzburia. Bet sau mieliau noreciau kornis rexo. 

Atsakyti

O Bordžijos patiko labai.tie visi popiežių nuodijimai,korupcija,valdžia,titulai,tas renesanso gyvenimas.😁puotos,vedybų sutaryys,meilužės ir meilužiai ir .ty😁
O Bordžijos patiko labai.tie visi popiežių nuodijimai,korupcija,valdžia,titulai,tas renesanso gyvenimas.😁puotos,vedybų sutaryys,meilužės ir meilužiai ir .ty😁

Pažėjau.atrodo,kaip sfinkas maišytas su paprasya kaye.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 25 balandžio 2020 - 11:12

*** Sėlija, 25 Bal 2020 - 10:36, parašė: Drauge svarsye svarste tris metus ir isigijo du plikius. Sfinksus. Bernus. :D
O kuri pagrindinė? Žmonos tai 6 buvo.😁.bey spėju,kad turbūt turi galvoje Aną Bolein. Skaičiau ,kad aktorė  kažkokį sutrikimą turi.paralyžius veido ar kas ten.todėl lūpos tokios kreivos.bet dėl to pas ją ir yra tas cinkelis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 25 balandžio 2020 - 11:13