Kas jum cia dabar darosi
Korona, kas daugiau...dabar kitų diagnozių nėra, tik korona 🙄
O man jau rimtai odontologo reikia, kasdien darosi vis jautresnis vienas dantis, kuris pradėtas taisyt.
Rimtai? O matosi, ar reikia stengtis, kad nesimatytų?
Aš irgi laukiu odontologų, bet taip staiga neisiu, pažiūrėsiu, kaip kitiems seksis.
Matosi, kai kalbu. Tai nusipirkau protezu kliju, kai kur einu, ta tilta uzsiklijuoju. Bet valgyt taip negaliu, nes atsoka.
Pinot,po to Bordžijas imk.
Aš tai bandžiau ieškot nemokamai tai neradau,kažkaip senai nebandžiau,bet visokius tiudorus tai dar nesenai rodė.tai dabar žiūriu per yutube dokumentinį apie visą Romanovų dinastiją,nuo pat pradžių.žiauriai geras,bet dokumentinis.Aktoriai nekalba,tik viską ant viršaus pasakoja.nu labai įdomu.
Pinot,po to Bordžijas imk.
Aš tai bandžiau ieškot nemokamai tai neradau,kažkaip senai nebandžiau,bet visokius tiudorus tai dar nesenai rodė.tai dabar žiūriu per yutube dokumentinį apie visą Romanovų dinastiją,nuo pat pradžių.žiauriai geras,bet dokumentinis.Aktoriai nekalba,tik viską ant viršaus pasakoja.nu labai įdomu.
Aš lyg ir mačius Bordžijas, bet ne viską, prabėgšmais, atrodo, kad prisimenu kai kuriuos aktorius, reikės pažiūrėti. Perėjus prie kitokio tipo serialų, o pradėjau tai nuo Medičių, tų šiuolaikinių nelabai galiu žiūrėti. Tik gaila, kad dabar nėra nemokamų. Tiudorus žiūriu rusiškai, lietuviškas įgarsintojas man buvo toks medinis, kad neištvėriau.
Pinotija, 24 Bal 2020 - 23:37, parašė: Aš lyg ir mačius Bordžijas, bet ne viską, prabėgšmais, atrodo, kad prisimenu kai kuriuos aktorius, reikės pažiūrėti. Perėjus prie kitokio tipo serialų, o pradėjau tai nuo Medičių, tų šiuolaikinių nelabai galiu žiūrėti. Tik gaila, kad dabar nėra nemokamų. Tiudorus žiūriu rusiškai, lietuviškas įgarsintojas man buvo toks medinis, kad neištvėriau.Jeremy Ironsas pagrindiniam vaidmeny.