Ten remontai.nieks negyvena dabar.iš.mūsų buto daro du pardavimui.ir niekam ten nerūpų kažkokia katė.
Kaip idomiai. Kokie protingi sprendimai. Tik idomu, kaip lauko durys bus?
As karta, parejusi namo, radau kate, miegamajame, ant lovos. Ismeciau pro balkona. Pagalvojau dukros, atidare balkona ir ji ilipo. Grizusi mazoji, pasigedo kates. As soke. Is kur ir kieno ta kate? Pasirodo, jos mokytojos. Kazkur isvaziavo ir paprase padaboti. Buvo praejusios kelios val. Tamsu. Isejome ieskoti. Radome po balkonu. Neisivazduojate, koks nan sokas buvo.
Ps mobiliaku tada nebuvo. Bet turejome laidini tlf. Mokytoja galejo nors paskambinti ma ir pasiklausti. Gal kas nors seimoje alergiskas? Ar va taip rades, gali isvaryti is namu. Tais laikais, valkataujanciu symunu ir kaciu, buvo daug.
Jis turi savo tuliko vietą ir narvely, ir laisvėj.
ir čia mano ketvirtas JK. Pats protingiausias, nors ir anie buvo protingi.
Protingi tie kiauliukai. Mano dukte turejo du. As kartais juos pasaugodavau, kai ji kur isvaziuodavo, kai gyvenau su ex name.
Ir chaniaka turejo. Nesenai mire. Tai taip sirdi man skaudejo. As jam atvezdavau skanumynu, tai kai ieidavau i namus, jis isleisdavo is namuka ir pasikabindavo ant narvo. Laukdavo skanesto. Paimdavo su letenelem.
Protingi gyvunai. Butu durni, neisgyventu.
Mes su MB , ant garaza stogo, turejome zuvedru pora su vaikuciais, tai stebedavome, sededami balkone, kaip jie savo vaikus, mokino isgyventi. Kaip jie juos dabojo ir auklejo.
Labas rytas. As siandiena visa diena dirbsiu dvejuose objektuose. Nezinau ar noriu. 😳😏