Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

QUOTE(Intemora @ 2020 03 20, 09:57)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fėja*" data-cid="72631977" data-time="1584686774">Fėja*, 20 Kov 2020 - 08:46, parašė: Nieko nedaro, bet labai stebisi, kaip čia taip, kad dėl tavęs visos turi grįžti. Kas tu čia tipo per paukštis 😄 Bet mes tai naujokės.... Aš tai būčiau tikrai čia prie jūsų jungusis, nes tiesiog veiklos norėjosi. Ne tik grindis valyt namie. Mano toks darbas, kad aš nuotoliniu išleista, bet nelabai ką darau. Jaučiu, po dviejų savaičių, man bus forminama prastova. Arba biuletenį dėl pradinukės galiu imti lygtai. Gal man apsimokiau būtų jis. Nžn.</blockquote> O kodėl nusprendei būti būtent sm?
ne, kad aš ir ten rašau. Manau, kad išsigrynins viskas ir bus visgi viena tema. Nu tikiu tuo. Netikiu, kad tema skilo.
Atsakyti

Fėja*, 20 Kov 2020 - 09:08, parašė: QUOTE(Intemora @ 2020 03 20, 09:57)

Fėja*, 20 Kov 2020 - 08:46, parašė: Nieko nedaro, bet labai stebisi, kaip čia taip, kad dėl tavęs visos turi grįžti. Kas tu čia tipo per paukštis 😄 Bet mes tai naujokės.... Aš tai būčiau tikrai čia prie jūsų jungusis, nes tiesiog veiklos norėjosi. Ne tik grindis valyt namie. Mano toks darbas, kad aš nuotoliniu išleista, bet nelabai ką darau. Jaučiu, po dviejų savaičių, man bus forminama prastova. Arba biuletenį dėl pradinukės galiu imti lygtai. Gal man apsimokiau būtų jis. Nžn.

O kodėl nusprendei būti būtent sm?

ne, kad aš ir ten rašau. Manau, kad išsigrynins viskas ir bus visgi viena tema. Nu tikiu tuo. Netikiu, kad tema skilo.

Ne tai aš supratau,kad ir ten rašai,nes kitaip nieko nežinotum.viskas gerai,džiaugiamės,kad.esi,tik kodėl nesi tik ten ir kaip tavo nuomone išsigrynins? Arba čia arba ten .kito varianto nėra.kai jau išsigrynins.dabar tai dar gryninasi.😁
Atsakyti

*** Sėlija, 19 Kov 2020 - 22:01, parašė: As gi buvau sune savo sita pametus. Paskambino i duris elektrikas, paprase skydelio rakto. Kol atnesiau rakta, jis krapstesi prie skydelio i manes kazko klausinejo. Nu paaiskinau, grizau namo ir valanda kokia namuose tryniausi. Tada apsiziurejau, kad ner sunes. Puoliau i laiptine, islekiau lauk...mano sune tarp gelyciu vaiksto, gelytes uosto. Pasirodo, ji ismove pro duris, kai as su elektriku bendravau, nuvare tycharia laiptais zemyn, kazkas isleido lauk, nu ji ir vaikstinejo sau visa valanda po gelynus.. apsiblioviau, kai pamaciau. Cia uzpernai buvo.
Tai tik todėl,kad radai ,esi atsakinga ir mylinti šeimininkė.aš neradau.bet tai tik atsitiktinumas. Arba tai kačių ir šunų skirtumas.bet tiesiog padarytos tiek tavo jlaidos,tiek mano klaidos .aišku,netyčinės. Aš tai nors ant.tėvo galiu suvaryt.😁
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 20 kovo 2020 - 09:25
QUOTE(Intemora @ 2020 03 20, 10:16)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fėja*" data-cid="72631989" data-time="1584688136">Fėja*, 20 Kov 2020 - 09:08, parašė: QUOTE(Intemora @ 2020 03 20, 09:57)
<p> </p>
<p> </p>
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fėja*" data-cid="72631977" data-time="1584686774">Fėja*, 20 Kov 2020 - 08:46, parašė: Nieko nedaro, bet labai stebisi, kaip čia taip, kad dėl tavęs visos turi grįžti. Kas tu čia tipo per paukštis 😄 Bet mes tai naujokės.... Aš tai būčiau tikrai čia prie jūsų jungusis, nes tiesiog veiklos norėjosi. Ne tik grindis valyt namie. Mano toks darbas, kad aš nuotoliniu išleista, bet nelabai ką darau. Jaučiu, po dviejų savaičių, man bus forminama prastova. Arba biuletenį dėl pradinukės galiu imti lygtai. Gal man apsimokiau būtų jis. Nžn.</blockquote>
<p>O kodėl nusprendei būti būtent sm? ne, kad aš ir ten rašau. Manau, kad išsigrynins viskas ir bus visgi viena tema. Nu tikiu tuo. Netikiu, kad tema skilo. </p></blockquote> Ne tai aš supratau,kad ir ten rašai,nes kitaip nieko nežinotum.viskas gerai,džiaugiamės,kad.esi,tik kodėl nesi tik ten ir kaip tavo nuomone išsigrynins? Arba čia arba ten .kito varianto nėra.kai jau išsigrynins.dabar tai dar gryninasi.😁

Aš manau, kad čia grįš jos. Taigi tiek bendrauta unsure.gif
Ai, Virga kažkaip mane traukia biggrin.gif Na, ir kitos, taigi jūs man labai įdomios unsure.gif O dabar BAC. Nesąmonė unsure.gif
Atsakyti

Nu aš stoiškai žiūriu.o ką daryt.bus kaip bus.

Atsakyti

Virga,o ką aš žinau kaip lauko durys.net nežinau kaip adresus pakeis.kažkaip bus.jia verslininkas.žino,ką daro.kažkoks koridorius sakė bus. Net įdomu,reik gal pardavimus pastebėt.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 20 kovo 2020 - 09:30

https://www.lrytas.l...upes--14099220/

O .pasiskaičiau.

Jei teisingai supratau.mano kraujo hrupei (4).nedidelė tikimybė apsikrėst.😁

Atsakyti

Susirinks visos po truputi, Feja. Kai temos atsiskyre, tai mes buvome trise. Kai ana tema uzgeso, grizo kelios i sita tema. 
TD idomu buvo bendrauti. Susipazinti su naujom narem. Daug nauju pokalbiu. Bet tai tik pradzia, O dar karantinas. Cia jau mes laiko patikrintos. Ne tik plepame, kad plepeti, bet ir viena del kitos pergyvename. Dziaugiames. Cia as jauciu virtulia draugyste. Seima, kaip sakoma. . Ten idomiu zmoniu konferencija. 
Feja, aciu, kad esi su mumis. 

Ps As imciau nedarbinguma, del vaiko ir tesciau. Jei taip galima. 😏

Atsakyti

https://www.lrytas.l...upes--14099220/

O .pasiskaičiau.

Jei teisingai supratau.mano kraujo hrupei (4).nedidelė tikimybė apsikrėst.😁

Mano irgi tokia grupe. Dvyne, kuri gime per velai. 😂

As ta pati pagalvojau apie kara. Apie tremiamus ir zudomus zmones. Apie prievartaujamas moteris, tai tas virusas yra absoliutus niekas. 

Atsakyti

Atidu.nu pvz mano vaikus bulviniais blynais ir kugeliu džiugina tik mano mama.man per didelis vargas atrodo.į tas tarkalkes baisu ir pažiūrėt.kažkokie baisia sudėtingi ir varginantys agregatai.o dar kaip riaumoja...brrr.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 20 kovo 2020 - 09:43

48 jau
Nemaniau, kad tiek daug žmonių keliauja, ar čia emigrantai taip grįšta

Keliauja, bet dalis gi darbo/verslo reikalais.

Atsakyti

Nieko nedaro, bet labai stebisi, kaip čia taip, kad dėl tavęs visos turi grįžti. Kas tu čia tipo per paukštis 😄 Bet mes tai naujokės.... Aš tai būčiau tikrai čia prie jūsų jungusis, nes tiesiog veiklos norėjosi. Ne tik grindis valyt namie. Mano toks darbas, kad aš nuotoliniu išleista, bet nelabai ką darau. Jaučiu, po dviejų savaičių, man bus forminama prastova. Arba biuletenį dėl pradinukės galiu imti lygtai. Gal man apsimokiau būtų jis. Nžn.
Priklauso nuo to kokia tavo alga.  Jei didesne, tai nedarbingumas apsimokes geriau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 20 kovo 2020 - 10:00