virga, 20 Kov 2020 - 07:51, parašė: Laiku pabegau is to darzelio. Intemora, buvai teisi. Viena grazuole jau uzeme «lyderes» pozicija. Nenustebciau, kad ji yra persikunijusi is burbuliniu. Gerai, kad pas mus tokiu nera. Pasibaram ir vel gyvenam. 😂😏Ane?tai ką ji ten daro?aš tai nusprendžiau ten nelandžioti.
Tai žinoma, kaip gali neturėti jam priklausomybės
Geriausia būtų vykti savo auto vienam pas kitą. Bet tai neįmanoma? Neatvarytų pvz jis pas tave?Nes tie oro uostai, tai nu i nf...
Kartoju.
Ane?tai ką ji ten daro?aš tai nusprendžiau ten nelandžioti.
As irgi.
Toks geras derinys irgi gavosi. Atejo pasigirti, kad neatejo.
Ar norejo pasigirti savo netolerancija? Ar kam idomu?
</p><p></p><p></p>
Man ši žinutė tai jo.

Papildyta:
Jei su savo mašina neišlipęs nakvynei į hostelį, nenuvažiuotų, tai irgi ne kas. Bet vis tiek gal saugiau, nei oro uostas.
Virga, aišku, patogiau oro uostas, bet nu gi tu pati supranti, kas ten per košė
Man ši žinutė tai jo.
Papildyta:
Jei su savo mašina neišlipęs nakvynei į hostelį, nenuvažiuotų, tai irgi ne kas. Bet vis tiek gal saugiau, nei oro uostas.
Virga, aišku, patogiau oro uostas, bet nu gi tu pati supranti, kas ten per košė
Imsiuos saugumo priemoniu. Ir siaip esu optimister. Iki kitos sav galo, jau nebus tos koses. Sienos dvi savaites uzdarytos. Jei butu, taip pavojinga, butu oro uosto darbuotojai ismire. 😳😏
Pinot,nu nieko prieš kiauliukus neturiu.pati turėjau.ir katę.nedresiravau nei vieno.Bet nirs manau,kad yra protingesnių kačių(juk esu visokių video prisižiūrėjus apie kates,nes jom man patinka) Bet visgi skirtumas didžiulis.kiaulė tik sedėdavo ir žiūrėdavo kur ką pagraužt.o katukas..o katukas! Ir valgyt pasiprašydavo ir į balkoną pasiprašydavo ir domėdavosi kažkuo.nesulyginamai.😁
Nieko nedaro, bet labai stebisi, kaip čia taip, kad dėl tavęs visos turi grįžti. Kas tu čia tipo per paukštis 😄
Bet mes tai naujokės.... Aš tai būčiau tikrai čia prie jūsų jungusis, nes tiesiog veiklos norėjosi. Ne tik grindis valyt namie. Mano toks darbas, kad aš nuotoliniu išleista, bet nelabai ką darau. Jaučiu, po dviejų savaičių, man bus forminama prastova. Arba biuletenį dėl pradinukės galiu imti lygtai. Gal man apsimokiau būtų jis. Nžn.
Nu laba diena.aš tiesiog nenoriu ten būt.nu pažiūrėjau,supratau,kad tai ne man.ir nusprendžiau..nei aš ką agitavau nei ką.pastoviai kažkoks atpirkimo ožys turiu būt.(kad neinu su minia)bet aš tiesiog esu aš.😁
Fėja*, 20 Kov 2020 - 08:46, parašė: Nieko nedaro, bet labai stebisi, kaip čia taip, kad dėl tavęs visos turi grįžti. Kas tu čia tipo per paukštis 😄 Bet mes tai naujokės.... Aš tai būčiau tikrai čia prie jūsų jungusis, nes tiesiog veiklos norėjosi. Ne tik grindis valyt namie. Mano toks darbas, kad aš nuotoliniu išleista, bet nelabai ką darau. Jaučiu, po dviejų savaičių, man bus forminama prastova. Arba biuletenį dėl pradinukės galiu imti lygtai. Gal man apsimokiau būtų jis. Nžn.O kodėl nusprendei būti būtent sm?
Aš tai mielai atsjungčiau nuo visko kokiom 2savaitė ir daugiau .tik nieks neleidžia.
Intemora, pareis ta kate, praeis morcius ir parsiras.
Niekur nespeju rasyt, TD nezinau kuriam puslapy atsilikau, na cia nors ne taip greit juda.
Kaip jums karantine gyvenasi?
Čia nėr tiek daug žmonių.
Ai,man tai visai gerai.tik šiaip man sunkiau.nes ir šeima ir tos visoss programos ir darbai.kažkaip ,o dar kai niekad nedarius,tai iki ašarų būna.bet nieko.nu žydams prie Hitlerio buvo daug blogiau.🙂
Ir tai kažkaip gyveno.čia aš visada taip guodžiausi, kai visiška šikna būna.