Niekada kitaip nekalbėjau.kaip gėlių ir agurkų neauginu ir neauginsiu.o namų vidų visada tvarkydavau.ypač jei kažkas naujo ir įdomaus atsitinka.
Tvarkai ir vidu, ir isore jau dabar
O apie geles pasnekesim po metu, ar kitu
Niekada kitaip nekalbėjau.kaip gėlių ir agurkų neauginu ir neauginsiu.o namų vidų visada tvarkydavau.ypač jei kažkas naujo ir įdomaus atsitinka.
Kalbėjai kalbėjai, vis bandei įtikinti, kad daugiau nei bute tu nedirbsi. O va darbuojiesi iš peties ir džiaugiesi
Gali ir toliau nepripažint, bet taip yra ![]()
Tiesiog čia darbų yra daugiau nei bute.o namus visada tvarkiau(net visai patinka kartais,pvz gamint maisto niekas nemėgdavau,kiek kartų sakiau,kad geriau su dantų šepetuku klozetą šveist,nei pjaustyt ką nors beruošiant valgyt).dar be to kai neinu į darbą,tai fiziškai ne taip pavargstu.nes po visos dienos mokykloje,tik kanopėles užvertus guliu.😁
Nu taip, daugiau, ka ir sakem. Ir ju visada bus daugiau. Bet ir dirbsi juos. Namo prieziura, tai ne buto..
Jėzau,Selija.nu daugiau,nes sutvarkyt reikia .čia gi originalno.gi gyvenau kaip bute 2mėn.bet reikia kažką pasidaryt.po to vėl bus kaip buvę.
Ir kol kas man dar tai įdomu.
Nebus, kaip buve
Nebus, kaip buve
Man atrodo ji neigs net ir tada, kai jau gėlynus ravės
Tai kodėl buvo,kai nebuvo?😁 Nu kiekvienuose namuose kur gyvenau atsikkrausčius remontus darydavom ,net ir gyvendami.čia irgi stebuklingai nepasidaro.
Originaliai gyvenom tik savo pirmam bute.tapetus tik patys paklijavom.ir džiaugėmės,kad turim savo namus.pirmuosius.
Man atrodo ji neigs net ir tada, kai jau gėlynus ravės
Ir agurkus laistys
Ir agurkus laistys
Nelaistys ji tų agurkų. Gal gėlę kokią ir pasodins, bet ne iki tiek.
Tvarkyti namą, kai vyksta remontas, - normalus dalykas.
O agurkams jau ir aš turiu neapykantą, kažkaip sureikšminami tie agurkai, lyg būtų auksiniai. Nusipirkti galima pigiau, nei išeina jų auginimas. Išskyrus tą momentą, kai tai hobis ir malonumas auginti.
Nelaistys ji tų agurkų. Gal gėlę kokią ir pasodins, bet ne iki tiek.
Tvarkyti namą, kai vyksta remontas, - normalus dalykas.
O agurkams jau ir aš turiu neapykantą, kažkaip sureikšminami tie agurkai, lyg būtų auksiniai. Nusipirkti galima pigiau, nei išeina jų auginimas. Išskyrus tą momentą, kai tai hobis ir malonumas auginti.
Nusipirkt, aisku, patogiau. Tik parsivezi, po poros dienu jau suvyte. O Intemora be auto, kasdien nepirkines
. O cia nueini, nusiskynei traskanti sviezuteli. Ir kokia ten prieziura, palaistai vakare ir tiek. As tai tikrai auginciau.