Vat man ir neaišku ,kur yra hobis ir mur privalomybė su tais agurkais ir gėlėm😁
*** Sėlija, 11 Geg 2020 - 12:46, parašė: Nusipirkt, aisku, patogiau. Tik parsivezi, po poros dienu jau suvyte. O Intemora be auto, kasdien nepirkines . O cia nueini, nusiskynei traskanti sviezuteli. Ir kokia ten prieziura, palaistai vakare ir tiek. As tai tikrai auginciau.Aš tai tikrai ne. Nu dzin dzin.ar švieži ar suvytę.iš vis jie nebūtini .niekad nepasigesčiau,net jei iš vis jų nebūtų. O be to jie bus.iš kažkur gi juos traukdavau.🤣
Nusipirkt, aisku, patogiau. Tik parsivezi, po poros dienu jau suvyte. O Intemora be auto, kasdien nepirkines
. O cia nueini, nusiskynei traskanti sviezuteli. Ir kokia ten prieziura, palaistai vakare ir tiek. As tai tikrai auginciau.
Atrodo, kad tie agurkai- tai pagrindinis maistas ir gyvybės eliksyras. Galima ir be jų apsieiti, jei pirktiniai nepatinka.
Va, išgyvenai žiemą be tų savo traškančių nuo palangės ir nieko neatsitiko. Tik hobis ir malonumas širdžiai, kad kažką užsiauginai.
Bet kitiems kas kita teikia malonumą.
Turėjau sode šiltnamį dar prieš 5 metus, su agurkais, pomidorais ir paprikom. Tai agurkai buvo patys tie, kurių prognozuot neįmanoma, tai kažkodėl kartūs, tai žiedai krito, tai vos užsimezgę agurkėliai nuvysdavo. Pomidorus buvo daug lengviau prognozuot. Daug laiko praleista svarstant, nu kas ir dėl ko, daug pinigų išleista visokiose žaliose stotelėse, taisant augimą. Bet tai buvo kažkoks gyvenimo būdas, ir taip kasmet. Kol nutarėm likviduot. Ir labai gerai pasidarė. ![]()
Nezinau, as pernai sukisau i kubila ir viskas. Palaistydavau vakare, Buvom gi 2 savaitem isvyke, uosvis laiste, grizom- agurku pilna. Jokios nprieziuros nebuvo.
Pinot, ziema as plastikiniu agurku nepirkau. Marinuotus valgiau, Bet vasara megstu agurkus sviezius, paraugtus.
Ir aš mėgstu ir valgau dabar.šviežiai paraugtus.Iki nusiperku kibiriuke.po to sode bus.o jei nebūtų ,ne tiek mėgstu,kad knisčiausi. Man kiti dalykai teikia malonumą.pvz radom senų lentynų balkone ,staliuką.dažom su drakoniuku sode.nes visai faina.balkone bus gražiau.tai malonumas,nu kaip selijai agurkus gal augint.
Man irgi patinka tokie darbai, kaip tu dabar darai. Tai viskas ieina i namu uki.
Pas mus kaip salta siandien, ar visur taip?
*** Sėlija, 11 Geg 2020 - 14:53, parašė: Man irgi patinka tokie darbai, kaip tu dabar darai. Tai viskas ieina i namu uki.Bet agurkus augint tai man nepatinka.
*** Sėlija, 11 Geg 2020 - 14:53, parašė: Man irgi patinka tokie darbai, kaip tu dabar darai. Tai viskas ieina i namu uki.Nu taip.kartais vėjas užpučia.lyg lyt nori,tai vis žvilgčioju ar jau pult tuos nudažytus dauktus nešt į vidų.
Bet agurkus augint tai man nepatinka.
Nebandei niekad tiesa sakant. Bet gal ir nepatiktu. Agurkai labai greit auga, kas antra diena matau paaugima.