Tai taip, todel ir reiks uz ta sauguma sumoket. Ir ne daktarai del to kalti.
Tai taip, todel ir reiks uz ta sauguma sumoket. Ir ne daktarai del to kalti.
Hmm. Nu bet pas mane tokia padėtis, kad negaliu laukt, po kiekvieno išėjimo į lauką dantis tvinksi. Bet kada gali staigiai pablogėti. Reikia greičiau tvarkyt, nes pradėtas ir paliktas taip.
Tai ir nelauk, suds tas piadisokas, danti gelbek.
pazistama sake, kad uz danties traukima sumokejo 110eu, kai pernai mokejo 60eu. Vadinas prideda 50eu uz tas priemones...
Man irgi reik sakni traukt, as tai prasysiu prie to paties. Iskart pasakiau, kad reikes plombos, tilto uzmovimo ir traukimo. Tai biski sutaupysiu
Blyn.. o gal ne?
Nebent koki superini blata turi...
Nu sakai per blata daktaras pats ta piadisoka sumokes uz ja? Po dvieju menesiu nedarbo?
Gal kokią suknelę nusipirkt.vat jau troškimas kyla,tai gal išgyvensiu tą karantiną🙄 Virtuvėj grindis betonuoja.
Dar turiu nauja nedeveta. Be rudens ir neteks.
Zvengiu ziuredama, kaip amerikonai filmus apie Rusyno kaima kuria.
Jie gugllint nemoka, dievazi.. Kieme karves ganosi, suluzes ziguliukas, o seno sutresusio namo viduj, kaip Amerikoj... neskaitant poros ikonu ant sienu ir dideles sekcijos... kur jus matet kriaukle po langu ir virtuvini komplekta per dvi sienas..
Aš nesakau,kad neturiu ,akau,kad pradedu norėt.jau pastebiu tas sukneles,akys jau užkliūna.pavartyt.pažėt norisi.
Aš per karantiną cielas dvi nusipirkau internetu