Taip, nes mano pareiga duot jam batono, kai jis grįžta iš lauko. Tai kitu laiku, kai jis mane pamato, jam seilės bėga. Išformuosiu aš jam tą įprotį, nes užkniso.
O kaip isformuosi, sieno pasiulysi vietoj batono?
Musu sunekas tai nelabai klauso, negalim jo lauke paleist, tik su pavadeliu vedziojam, nes lektu kur akys mato, neprisauksi. Va namie, jei rankoj turi skanuka, tai gali visus fokusus parodyt net neprasytas, viska moka ir zino.
Maniske nelekia niekur toli, pasiveja koki pauksti ir atgal grizta. Kartais pas koki suni nulekia apsiuostyt. Bet nebega niekur siaipsau tolyn.
QUOTE(Amadėja* @ 2020 03 20, 11:23)<p></p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Fėja*" data-cid="72632032" data-time="1584691803"> Maža mano alga. Apie 500 tik.</blockquote> kalendorinį mėnesį, kurį darbuotojui buvo paskelbta prastova, darbuotojo gaunamas darbo užmokestis už tą mėnesį negali būti mažesnis negu Lietuvos Respublikos Vyriausybės patvirtinta minimalioji mėnesinė alga, kai jo darbo sutartyje sulygta visa darbo laiko norma;Ačiū, Amadėja.
<p> </p>
<p>Uz vaika grubiai 85 proc pajamu turetu per 3 men (jei dabar tai lapkr-sausio) padalijus is siu men d.d. skaiciaus skaiciuojant 1d. Dar nesuskaiciuoja vienas mokestis...budavo 6proc. Ir npd nesitaiko (grazinsiesi) Skaiciuokis... Gausis gan panasiai,manau.</p>
Aš irgi manau, kad kažkas panašiai gausis. Nemoku skaičiuoti, bet MB tai puikiai skaičiuoja. Reikės jaučiu, paprašyti jo, kad pažiūrėrų, kaip man gaunas.
Jei nori tiksliau, pasijunkit i sodra. Ten galima paziureti pajamas tikslias (cia skaiciuojant skaiciuojant nedarbinguma aktualu).
Tik jau nepyk, Virga, bet tu legendų kūrėja ...ir kai papasakoji tą neteisingą temos pradžios istoriją kokius 10 kartų - tai manau tau tiesiog ji pradeda atrodyti teisinga.
Prieš metus sukurtoje temoje, jokios jūs trys ten nebuvote. Iškart prisijungė ir Mona, ir Amadėja, ir Kristij, ir naujokė Lera, ir Pinot... niekam nereikalinga ta išgalvota pasaka
Tik jau nepyk, Virga, bet tu legendų kūrėja
...ir kai papasakoji tą neteisingą temos pradžios istoriją kokius 10 kartų - tai manau tau tiesiog ji pradeda atrodyti teisinga.
Prieš metus sukurtoje temoje, jokios jūs trys ten nebuvote. Iškart prisijungė ir Mona, ir Amadėja, ir Kristij, ir naujokė Lera, ir Pinot... niekam nereikalinga ta išgalvota pasaka
As ir nesupratau del 3. Pasijutau nesuskaiciuota