Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Ati Du, 20 Kov 2020 - 10:20, parašė: O pati ka darai?pvz.pusryciai pietus vakariene Supratau kad balandelius.Bet man cia jau ilgas zaidimas su tais kopustais...ryziaisi... Pinot,pagarba kiaulyte isxresuot.Musu suo neklauso :geda:
Nu ne kasdien.o tarkuot gi ten nieko nereikia. Nu ką košę,miltinius patiekalus,kiaušinius,sumuštinius ,makaronus su sūriuarba nieko.sausų pusryčių užsipila. Čia pusryčiams.pietums irgi kaip kada.geriausia kažką orkaitėj įmest .vakarienė pas mus neegzistuoja.tikslaiu tai šaldytuvas ir jo turinys.neužrakinta.apkritai ten neužrakinta.galima landžiot ir bandyt laimę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 20 kovo 2020 - 10:27

Mane uzknisa vaikai namie tiek laiko. Labai siukslinasi, bardakinasi....

O del ziurku, tai tos tikros ziurkes lb.protingos. puikiai dresuojasi :)

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2020 03 20, 11:23)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fėja*" data-cid="72632032" data-time="1584691803"> Maža mano alga. Apie 500 tik.</blockquote> kalendorinį mėnesį, kurį darbuotojui buvo paskelbta prastova, darbuotojo gaunamas darbo užmokestis už tą mėnesį negali būti mažesnis negu Lietuvos Respublikos Vyriausybės patvirtinta minimalioji mėnesinė alga, kai jo darbo sutartyje sulygta visa darbo laiko norma;
<p> </p>
<p>Uz vaika grubiai 85 proc pajamu turetu per 3 men (jei dabar tai lapkr-sausio) padalijus is siu men d.d. skaiciaus skaiciuojant 1d. Dar nesuskaiciuoja vienas mokestis...budavo 6proc. Ir npd nesitaiko (grazinsiesi) Skaiciuokis... Gausis gan panasiai,manau.</p>
Ačiū, Amadėja.
Aš irgi manau, kad kažkas panašiai gausis. Nemoku skaičiuoti, bet MB tai puikiai skaičiuoja. Reikės jaučiu, paprašyti jo, kad pažiūrėrų, kaip man gaunas.
Atsakyti

Tada katės proto  bokštai.galėtų dirbt eit .tik jos apsimeta.nes jos katės.😁

Atsakyti

Pinot,pagarba kiaulyte isxresuot.Musu suo neklauso :geda:

Šuo manęs irgi neklauso. Kai išvedu, tai pamatau tik dingstančią uodegą už kalniuko.

Šuo mūsų praėjęs specialią dresavimo mokyklą, bet tik vienam tikslui-medžiojimui. Tai sako, kad neprilygstamas. o namie-didžiausias durnius ir lodorius. Aš jam asocijuojuosi tik su batonu, tiesiog į akis šaiposi. :)​ 

Atsakyti

Amadėja*, 20 Kov 2020 - 10:27, parašė: Mane uzknisa vaikai namie tiek laiko. Labai siukslinasi, bardakinasi.... O del ziurku, tai tos tikros ziurkes lb.protingos. puikiai dresuojasi :)
Neužknisa.be vaiku vilku staugčiau.nors gyvybės yra namie.
Atsakyti

Amadėja*, 20 Kov 2020 - 10:27, parašė: Mane uzknisa vaikai namie tiek laiko. Labai siukslinasi, bardakinasi.... O del ziurku, tai tos tikros ziurkes lb.protingos. puikiai dresuojasi :)
Neužknisa.be vaiku vilku staugčiau.nors gyvybės yra namie.
Atsakyti

Su batonu, uojjjjj :lol:​ 

Atsakyti

Pinotija, 20 Kov 2020 - 10:31, parašė: Šuo manęs irgi neklauso. Kai išvedu, tai pamatau tik dingstančią uodegą už kalniuko. Šuo mūsų praėjęs specialią dresavimo mokyklą, bet tik vienam tikslui-medžiojimui. Tai sako, kad neprilygstamas. o namie-didžiausias durnius ir lodorius. Aš jam asocijuojuosi tik su batonu, tiesiog į akis šaiposi. :)
Aš turbūt esu tavo šuns atikmuo.😁
Atsakyti

Su batonu, uojjjjj :lol:​ 

Taip, nes mano pareiga duot jam batono, kai jis grįžta iš lauko. Tai kitu laiku, kai jis mane pamato, jam seilės bėga.  Išformuosiu aš jam tą įprotį, nes užkniso.

Atsakyti
QUOTE(Pinotija @ 2020 03 20, 11:31)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Ati Du" data-cid="72632045" data-time="1584692406"><div><p> </p><p></p><p>Pinot,pagarba kiaulyte isxresuot.Musu suo neklauso blush2.gif</p><p></p></div></blockquote><p>Šuo manęs irgi neklauso. Kai išvedu, tai pamatau tik dingstančią uodegą už kalniuko.</p><p>Šuo mūsų praėjęs specialią dresavimo mokyklą, bet tik vienam tikslui-medžiojimui. Tai sako, kad neprilygstamas. o namie-didžiausias durnius ir lodorius. Aš jam asocijuojuosi tik su batonu, tiesiog į akis šaiposi. smile.gif​ </p>

Ot pizdukas biggrin.gif
Papildyta:
Aš dirbu lopšelyje/darželyje. Tai man namie taip tylu wub.gif
Atsakyti

Mano sune manes klauso, as esu seimininke. Diedo klauso, bet jis jai yra didelis suo. 

Atsakyti