Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Oho, ziurkus kaip isdresiruotas, tikrai nezinojau, kad jie dresuojami. O kas dresiravo, Pinot, tu?  :D​ 

Atsakyti

Labas rytas, Na man siom dienom tai tikrai ta virtuve eis per gerkle, nors siaip as tikrai kartais noriai joje pasisuku, bet dabar,....visi tik ir trinasi aplink saldytuva...

Man tai kokugeli pasigamint tikrai nieko sudetingo, su bulvyniais blynais niekad neprasidedu, nes vat cia stovet ir kept ir dar mano seimynai tai uzims puse dienos. O siaip pas mus tai pagrinde irgi eina dabar sriubos, koses, mesa kepta/troskinta su garnyrais, varskes apkepas, varskeciai...ai nu dar pyraga koki iskepu, na ir is naujo tas pats.

As kol kas irgi is namu dirbu, tikrai nenoreciau visa laika taip...o ir trinames visi kartu istisai, tai jau man pradeda trukti tylos ir ramybes. Na kaip nors reikes isgyventi si laikotarpi

Atsakyti

Kai aš kasdien triukšme ir chaose sukuosu.tai man tie 4 žmonės,tai iš vis negirdimi.bet taip, reikalų yra daugiau.tiesiog reikia svo komforo zonos išeit.man tai labai sudėtinga.

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2020 03 20, 10:52)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fėja*" data-cid="72631977" data-time="1584686774"> Nieko nedaro, bet labai stebisi, kaip čia taip, kad dėl tavęs visos turi grįžti. Kas tu čia tipo per paukštis 😄 Bet mes tai naujokės.... Aš tai būčiau tikrai čia prie jūsų jungusis, nes tiesiog veiklos norėjosi. Ne tik grindis valyt namie. Mano toks darbas, kad aš nuotoliniu išleista, bet nelabai ką darau. Jaučiu, po dviejų savaičių, man bus forminama prastova. Arba biuletenį dėl pradinukės galiu imti lygtai. Gal man apsimokiau būtų jis. Nžn.</blockquote> Priklauso nuo to kokia tavo alga.  Jei didesne, tai nedarbingumas apsimokes geriau.

Maža mano alga. Apie 500 tik.
Atsakyti

Man jau uztenka suaugusio sunaus, katras grizo is Vilniaus ir dirba is namu. Stoga jam kai pradeda raut, tai pradeda mane erzinti. Gasdinu ismest uz duru ir isvyt i Vilniu. 

Atsakyti

Kai aš kasdien triukšme ir chaose sukuosu.tai man tie 4 žmonės,tai iš vis negirdimi.bet taip, reikalų yra daugiau.tiesiog reikia svo komforo zonos išeit.man tai labai sudėtinga.

nu tai dabar issibarste jos per dideli plota, per du aukstus. Mazoji jau nebebijo vaiduokliu namo?  :D​ 

Atsakyti

Metute, jo, dirbt is namu man butu kazkokia katorga.. o va kiti dirba, ir jiems dzin. 

Atsakyti

Oho, ziurkus kaip isdresiruotas, tikrai nezinojau, kad jie dresuojami. O kas dresiravo, Pinot, tu?  :D​ 

ne tai, kad specialiai išdresiruotas, bet panaudojau jo žaidimo įpročius  ir suformavau kažką.

kadangi šitas 4, tai manau, kad teko toks individas man. Žiauriai nuovokus,

Galėčiau filmuot ir youtubej kanalą atsidaryt. Bet neužsiimsiu, laiko sąnaudos ir kas iš to.

Tiesą sakant, mėgstu visus namiškius dresiruoti, bet ne visi pasiduoda. :) 

Atsakyti

Na as darbe kai viena kabiente sedziu :) tai man namuose dabar yra chaosas (ta prasme dirbt), siaip tai man mano vaikai netrukdo :) o jei ir siautet pradeda tai pasipykstam, bet visada galiu iseit i kiema :) Mane tas isderina, kad cia prisedau darba kazkoki padaryt, tada jau valgyt, tada dar kas nors, tada priverst paskatyt vaikus, tada kazka kartu uzsiimt, na ir vat sokineji visa diena....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metute: 20 kovo 2020 - 10:19

Atidu.nu pvz mano vaikus bulviniais blynais ir kugeliu džiugina tik mano mama.man per didelis vargas atrodo.į tas tarkalkes baisu ir pažiūrėt.kažkokie baisia sudėtingi ir varginantys agregatai.o dar kaip riaumoja...brrr.

O pati ka darai?pvz.pusryciai pietus vakariene

Supratau kad balandelius.Bet man cia jau ilgas zaidimas su tais kopustais...ryziaisi...

Pinot,pagarba kiaulyte isxresuot.Musu suo neklauso :geda:

Atsakyti

Pinotija, 20 Kov 2020 - 10:17, parašė: ne tai, kad specialiai išdresiruotas, bet panaudojau jo žaidimo įpročius ir suformavau kažką. kadangi šitas 4, tai manau, kad teko toks individas man. Žiauriai nuovokus, Galėčiau filmuot ir youtubej kanalą atsidaryt. Bet neužsiimsiu, laiko sąnaudos ir kas iš to. Tiesą sakant, mėgstu visus namiškius dresiruoti, bet ne visi pasiduoda. :)
Manęs nepavyktų.😁
Atsakyti

Maža mano alga. Apie 500 tik.
kalendorinį mėnesį, kurį darbuotojui buvo paskelbta prastova, darbuotojo gaunamas darbo užmokestis už tą mėnesį negali būti mažesnis negu Lietuvos Respublikos Vyriausybės patvirtinta minimalioji mėnesinė alga, kai jo darbo sutartyje sulygta visa darbo laiko norma;

Uz vaika grubiai 85 proc pajamu turetu per 3 men (jei dabar tai lapkr-sausio) padalijus is siu men d.d. skaiciaus skaiciuojant 1d. Dar nesuskaiciuoja vienas mokestis...budavo 6proc. Ir npd nesitaiko (grazinsiesi) Skaiciuokis... Gausis gan panasiai,manau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 20 kovo 2020 - 10:24