Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tai kur ja vesi, gi ji gal nescia, kas zino..

Atsakyti

Tai kur ja vesi, gi ji gal nescia, kas zino..
Po dviejų su trupučiu mėnesio katės jau gimdo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pienė_: 21 gegužės 2020 - 17:03

Mano katės _mano rūpestis.ir taip per daug kalbu.po to visom pasaulio nuodėmėm būnu apkaltinta.😁

Todėl pasakosiu,jums leidus kiek norėsiu.

Atsakyti

Ką su ta Nida daryt.Jūrų muziejus dirba? Leidžia pirkt bilietus internetu lyg ir....

Atsakyti

Nu ka ka, vaiksciosi tarp kopu su kapisonu :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2020 05 21, 18:25)
<p>Mano katės _mano rūpestis.ir taip per daug kalbu.po to visom pasaulio nuodėmėm būnu apkaltinta.😁</p>
<p>Todėl pasakosiu,jums leidus kiek norėsiu.</p>

Tu pasiskambink, karantino laikotarpiu kuponų galiojimo laikas pratęstas, pasiteirauk
Atsakyti

Mano katės _mano rūpestis.ir taip per daug kalbu.po to visom pasaulio nuodėmėm būnu apkaltinta.😁

Todėl pasakosiu,jums leidus kiek norėsiu.

O aš neleidžiu  :D​ 

Atsakyti

Pinotija, 21 Geg 2020 - 19:20, parašė: O aš neleidžiu :D
Tai jums neleidus tada.😁
Atsakyti

Nainai, 21 Geg 2020 - 19:04, parašė: Tu pasiskambink, karantino laikotarpiu kuponų galiojimo laikas pratęstas, pasiteirauk
Tai po to negalėsim_vyras dirbs.ten 4 dienos.
Atsakyti

*** Sėlija, 21 Geg 2020 - 18:35, parašė: Nu ka ka, vaiksciosi tarp kopu su kapisonu :D
Nu ir vaikščiosiu,o ką daryt. Jau vien pamiegot normalioj neišgriautoj aplinkoj ir pamatyt virtuvę normalią,jau gerai,jau užskaitau.
Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2020 05 21, 19:24)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72661748" data-time="1590077044">Nainai, 21 Geg 2020 - 19:04, parašė: Tu pasiskambink, karantino laikotarpiu kuponų galiojimo laikas pratęstas, pasiteirauk</blockquote> Tai po to negalėsim_vyras dirbs.ten 4 dienos.

Tai berods visai vasarai pratęsė, tai ištaikysit
Atsakyti

Nu ir vaikščiosiu,o ką daryt. Jau vien pamiegot normalioj neišgriautoj aplinkoj ir pamatyt virtuvę normalią,jau gerai,jau užskaitau.

O kas liks namo su katėm saugoti?

Atsakyti