Tai jau tikrai.kažkaip teko palikt ir žinau kaip būna,bet ačiū ,kad taip rūpinatės mano katėmis.😁
Pinotija, 21 Geg 2020 - 21:30, parašė: Ir kas pas tave per moralė, jokio gailestingumo gyvūnui. Nežinau, ar kas taip daro, nepažįstu aš tokių žmonių. Draugė mano gulėjo ligoninėje, tai raktą kaimynei paliko, kad ta kraiką keistų, maitintų ir bent kiek pabendrautų. nes kačiukas irgi buvo nesuaugęs. Ir pergyveno dėl tos katės.Tu kažkokia keista. Normali mano moralė.viskas gerai bus su mano katėmis. Kailiukas šuliny tiktai neatsiras,nieko nenunuodysiu ir galvų jūrų kiaulytėm niekam sukinėt nesiūlysiu.🙂 Nėra kito kaulo,kaip tik pamaitintos ir prižiūrėtos ir nuglostytos katės. Plius dar paprašysiu,kad mama žvilgteltų.nu baisus aš žmogus.neturiu teisės nei pailsėt dirbdama ir nuotoliniu ir pildydama nesibaigiančias ataskaitas,ir su drakoniuku visas pamokas ruošdama ir remontus darydama.nu baisus aš žmogus,į Nidą užsimaniau.gi turiu kačių.!
Jeigu aš nedejuoju neaimanuoju,nesiguodžiu kaip čia mano katytės,o tiesiog padarau taip,kad joms viskas būtu ok, kol mūsų nebus.tai jau monstras kažkoks.
Atrodo esu čia metų metais ir yra žmonių ,kurie mane interpretuoja kažkaui visiškai kitaip,nu absoliučiai kardinaliai priešingai.
Gal ir gerai.
Jeigu aš nedejuoju neaimanuoju,nesiguodžiu kaip čia mano katytės,o tiesiog padarau taip,kad joms viskas būtu ok, kol mūsų nebus.tai jau monstras kažkoks.
Atrodo esu čia metų metais ir yra žmonių ,kurie mane interpretuoja kažkaui visiškai kitaip,nu absoliučiai kardinaliai priešingai.
Gal ir gerai.
Nu aš nelabai įsivaizduoju, kokiam laikui galima palikt kates, tik žinau, kad savaitgaliams tikrai palieka. Na čia biški ilgiau.
Bet žinau ir tai, kad žmonės paprašo drsugų, artimųjų, kaimynų, na kažko, kad ateitų kas kažkiek laiko, kai pvz atostogų važiuoja...
O tu gal tiesiog kažkaip taip parašai, kad tau atrodo viskas dzin ![]()
Pvz šiandien žiūrėjau serialą ir kone pusę serijos rodė sekso scenas. Na ir prisikiniau tave, pagalvojau, kad nei man su mama būtų jauku žiūrėt, nei su dukra...nors tai tiesiog serialas...
O tu gal tiesiog kažkaip taip parašai, kad tau atrodo viskas dzin
Tai va taip ir yra, Intemora tikrai nėra kažkoks monstras be moralės, bet rašo ji taip kaip pacanas iš Nemenčinės. Na, tipo, viskas px, kas čia tokio.. Tai kaip parašo, taip ir interpretuojam. O paskui stebisi.
Suprantu, kodėl Sėlija beveik niekada nepriekaištauja Intemorai, nes pažįsta ją geriau. Man taip atrodo.
Tai va taip ir yra, Intemora tikrai nėra kažkoks monstras be moralės, bet rašo ji taip kaip pacanas iš Nemenčinės. Na, tipo, viskas px, kas čia tokio.. Tai kaip parašo, taip ir interpretuojam. O paskui stebisi.
Suprantu, kodėl Sėlija beveik niekada nepriekaištauja Intemorai, nes pažįsta ją geriau. Man taip atrodo.
Čia manau kažkokia gynybinė reakcija ar kažkas tokio, apsimesti, kad viskas px...