Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Pinotija, 21 Geg 2020 - 19:38, parašė: O kas liks namo su katėm saugoti?
Kaip nors.maisto pridėsim,vandčns pripilsim,kraiką pakeisim,nu kas jau joms atsitiks- nieko. Vieną vienam kambary,kita kitam..
Atsakyti

Kaip nors.maisto pridėsim,vandčns pripilsim,kraiką pakeisim,nu kas jau joms atsitiks- nieko. Vieną vienam kambary,kita kitam..

4 dienom?

Atsakyti

Amadėja*, 21 Geg 2020 - 20:24, parašė: 4 dienom?
O kas? nežinau,gal tėvų paprašysiu ,kad žvilgteltų važiuodami iš sodo.bet pgl viską neturėtu nieko joms atsitikt.kai bus maisto,vandens ir kraiko.
Atsakyti

Bent jau tėvų paprašykit apsilankyt, 4 dienos gal per daug  katėms vienoms išbūt.

Atsakyti

Bet šiaip tai man labai knieti pasisakyt šiuo klausimu daugiau, bet tiek to...  

Atsakyti

Pinotija, 21 Geg 2020 - 20:49, parašė: Bet šiaip tai man labai knieti pasisakyt šiuo klausimu daugiau, bet tiek to...
Geriau nieko nešnekėt,tai nebus kam ir dėl ko pasisakyt.😁
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 21 gegužės 2020 - 19:56

Katės tai gal išbus, tik namai pradvoks tiek dienų kraiko nekeičiant...na aš taip spėju, nes nesu katės auginusi.

Atsakyti

Nieko neatsitiks joms, tik psichika gali pakrikt, ypac tam mazam kaciukui. Vienam 4 paras. 

Atsakyti

Nieko neatsitiks joms, tik psichika gali pakrikt, ypac tam mazam kaciukui. Vienam 4 paras. 

Tai nieko, Intemora nuveš atgal į prieglaudą... Juk kas čia tokio.

Ai, nenuveš, pinigus gi mokėjo... :D​ 

Atsakyti

Nebenusišnekėkit.kad tik man nepakriktų nuo visų rūpesčių psichika.katės joms matai išprotės.per tris naktis.😁

Atsakyti

Katės ne šunys, joms namai svarbiau, nei šeimininkai (na bent taip rašoma), tad nemanau, kad pakriks joms tie nervai..nebent viena kitą iš proto išves :D 

Aišku būtų gerai paprašyt, kad kažkas atvažiuotų patikrint, ar vandens turi ir kraiką pakeist. Žiūrėkit, kad palikt kelis dubenėlius su vandeniu, kad jei vieną netyčia išpils, kitam būtų. Iš bado tai nenumirs, net jei ir pritrūks.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LavinaX: 21 gegužės 2020 - 20:30

Nebenusišnekėkit.kad tik man nepakriktų nuo visų rūpesčių psichika.katės joms matai išprotės.per tris naktis.😁

Ir kas pas tave per moralė, jokio gailestingumo gyvūnui.  Nežinau, ar kas taip daro, nepažįstu aš tokių žmonių.  

Draugė mano gulėjo ligoninėje, tai raktą kaimynei paliko, kad ta kraiką keistų, maitintų ir bent kiek pabendrautų. nes kačiukas irgi buvo nesuaugęs. Ir pergyveno dėl tos katės.

Atsakyti