Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Oho, ziurkus kaip isdresiruotas, tikrai nezinojau, kad jie dresuojami. O kas dresiravo, Pinot, tu?  :D 

IFB buvau imetus video, kur ziurkiukas, sedi prie mazo staliuko, kuris padetas ant didelio stalo.  Ant  mazos kedutes ir valgo kartu su seimininku. 

Manęs nepavyktų.😁

Manes irgi. 

Tik jau nepyk, Virga, bet tu legendų kūrėja  :) ...ir kai papasakoji tą neteisingą temos pradžios istoriją kokius 10 kartų - tai manau tau tiesiog ji pradeda atrodyti teisinga.

Prieš metus sukurtoje temoje, jokios jūs trys ten nebuvote. Iškart prisijungė ir Mona, ir Amadėja, ir Kristij, ir naujokė Lera, ir Pinot... niekam nereikalinga ta išgalvota pasaka  :mirksiukas:

Nepykstu Piene, bet kodel tu taip megsti priestarauti? Kai tik atsiskyre, burbuliniu tema, jis is karto pareiske, kad virga, Seli ir Intemora, nepageidaujamos. As ten ir neparasiau, nei vienos zinutes. Seli su Intemora, po kelias. Ir tada Seli sukure sita tena ir pradejome mes bendrauti trise. Kitos prisijunge irgi. Bet kai kurios bendravo abiejuose temose. Mes tryse, bendravome tik sitoje. 
Ka as iskraipiau? Galima gi abi temas pakelti ir paskaityti pradzia, pries bandyma neigti. 😳

Atsakyti

Suplakiau zinute. Ziurkiukas sedi ant mazos kepures. Prie mazo stalo, kuris padetas ant didelio stalo. 
Grizau is darbelio. Per val isvaliau kontora. Nes darbuotojai dirba is namu. Gausiu uz dvi.  Nes toks kontraktas. 
Dabar laukiu kito, sefo pavaduotojo. Parodys kita darba. Kaip supratau, masinu parduotuve. 
Nezinau ar noriu dirbti toki darba, bet namie stogas vaziuoja. Ir dar esu atsakinga( minusas cia) negaliu atsisakyti, jei reikia. 😳😂

Atsakyti

Nu,kad aš nepritapsiu ,tai tik Alta rašė.man.atrodo.taip tiesiai šviesiai, kitos,lyg ne. Bet jei kalbėt apie tai,kad mes trise greit nusprendėm rašyt tik čia.tai ko  gero tiesa.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 20 kovo 2020 - 12:44

Nu,kad aš nepritapsiu ,tai tik Alta rašė.man.atrodo.taip tiesiai šviesiai, kitos,lyg ne. Bet jei kalbėt apie tai,kad mes trise greit nusprendėm rašyt tik čia.tai ko  gero tiesa.

Yai ir tu, ir seli raset ten irgi

Atsakyti

Taip, mes buvom tik trys VIEN tik toj temoj. 

Atsakyti

pora sakiniu. 

Atsakyti

Taip, mes buvom tik trys VIEN tik toj temoj. 

Bet ne iskart? 

Atsakyti

Amadėja*, 20 Kov 2020 - 12:48, parašė: Yai ir tu, ir seli raset ten irgi
Vieną dieną.nes.dar.nesuvokiau ,kad tai.iš tikrųjų įvyko.galvojau.padurniuos ir susijungs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 20 kovo 2020 - 12:51

pora sakiniu. 

Gali but

Atsakyti

1 psl. 1 postas tavo, tada monos, tada kristij, tada Intemoros. Po to prisidejo lera, pinot, virga. Ir cia per pirma diena.

15d.ryte atsirado nainai, po to dar alta...

Anadeja, tai jos parase po postus, bet jos bendravo anoje temoje, mes trise sitoje temoje, todel Alta, kadangi turi fenomemnalia atminti, prisimena ir sudejo mus i viena kuna. Man to nereikia. As su Seli bendravau, dar pries simta metu, tos pirmos, sakykime Stakliskiu temos. 
As ta tema baigiu. Vieni paraso savo prisiminimu, ka prisimena. Kiti irgi ka prisimena. Cia gi ne tardymo izoliatorius. Ten turbut reiketu visas detales tiksliai atkurti. 
As Pridimenu, kad nei as, nei Seli, nei Intemora, neradome i burbuliniu tema, kai kitos, rase per abi. Ar aiskiau, dabar Piene. 
Ps Jau pradedu neabejoju, kad nesi ne prokurore. Zmones kada raso biografijas irgi nukrypsta kazkiek. O cia jau nusikaltimas, nes virga parase. 
Zinai, Piene, yra nariu kurios tave daug daugiau izeide, nei kad as tau priestaraudama. Kokia priezastis? Pavydas? Kitos priezasties nematau. Ai dar viena mintis kirba. . Nori tema suzlugdyti ir supykdyti mus? Nes gi siulei vis kurti nauja tema. Ir siulei, daznai, zinodama, kad as buvau pries. 

Atsakyti

Atsakineju Amadejai, veliau pradejau rasyti Pienei, neatskirus sakiniu. 😏

Kodel pili zibala? 

Bet ne iskart? 

Todel, kad pritarti Pienei? Todel, kad O Dieve, ji tave nuo virgos apgyne? 
Nepergyvenk. Ateis ir tavo eile. Pienei draugiu nereikia. Ji ateina papriestarauti. Cia joks toks hobis. 

Atsakyti

Per abi temas nebendravo tik tos, kurioms buvo parodytos durys, o ne todėl, kad pačios ten nebėgo... bet, virga, duodu kelią, fantazuok toliau ...ir dar krauk fantazijas apie mano tikslus sužlugdyti temą. Aš iš šitos temos išvis išėjus nebuvau, visąlaik bendravau, net kai visos išsilakstėt į td ir čia buvo likusi tik Intemora ir Pinot... 

Atsakyti