jokiu duru nieks niekam nerode, o tai imanoma isvis?
Kai temos atsiskyre, tai mes buvome trise. Kai ana tema uzgeso, grizo kelios i sita tema.
Nu tai kai patikslinai, tai ir aisku
nu ir neaišku. O pasakytų, nebendravome anoje temoje tiktai mes.
Bet vėliau, nes Sėlija ir Intemora pradžioj, dar tą kovo 10., kai susikūrė burbulinės, bendravo. Paskui nebendravot visos trys.
Nebuvo man jokios durys parodytos.tik alta putojosi.kažką rašė kr kažkas atsakinėjo man asmeniškai.po to aš apsisprendžiau ir nusprendžiau,kad būsiu tik čia.taip ir parašiau.
Vėl nesuprantu, apie kurį laikotarpį kalbama? Ar jūs išmoksit formuluot mintis pagaliau?
OJATAU...JAU PAVARGAU TUOS AISKINIMUS SKAITYT...
Dabar, kai toks sunkus laikotarpis viesipms, turetume buti vieningos, O mes isejome kazkokiu zinuciu , rasyti pries simta metu. As baigiau aiskintis. ❤🌹🌺
Aš va, ir stengiuos.
Intemora čia buvo viena temoj kelias dienas, Pienė TD pakvietė nepalikti jos, atėjau, kalbėjaus. Ir niekur nebuvau išėjus, tik dar užeidavau į TD, bet kadangi ten tuščios vietos greit užsipildė, tai vis mažiau.
O tu, Virga, ten puikiai jauteisi ir išėjai, kai sėlija išėjo.
Ai,nu aš tai nesipiktinu jokiom temos.galim panagrinėt kas kur ką.tai irgi diskusija. Man tai jokio skirtumo apie ką.
Pinotija, 20 Kov 2020 - 13:30, parašė: Vėl nesuprantu, apie kurį laikotarpį kalbama? Ar jūs išmoksit formuluot mintis pagaliau?Aš tai apie pernai metus.viską gerai prisimenu.
Va, kas man patinka.
Kai temos atsiskyre, tai mes buvome trise. Kai ana tema uzgeso, grizo kelios i sita tema.
Piene, kiek as kartu galiu atsiprasineti? Esu impulsyvi. Rasau ant emociju.
Is sitos temos, mes trys, netaseme anoje temoje. Kitos rase per abi. Kai ana tema uzgeso, tos kurios rase per abi, grizo tik i sita tema.
Man patinkactokscposakis: Abjesniaju dlia osobo tupih. Negasdinkit mane. Ar tikrai tiek daug yra nesuprantanciu? Ar as taip tupai rasau?
Va, kas man patinka.
Na tik gaila, kad negreit dar ...geriausiu atveju 2021 metais
Man patinkactokscposakis: Abjesniaju dlia osobo tupih. Negasdinkit mane. Ar tikrai tiek daug yra nesuprantanciu? Ar as taip tupai rasau?
Tu tiesiog daug fantazuoji, kuri legendas, apipini jas lyriniais nukrypimais, vienus aukštini, kitus menkini ...žodžiu istorijos vadovėlio neparašytum