Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Mano Kyra,nuo manes, nei per puse metro neina. O jei susitinkame dideli suni, tai arba uz nugaros slepiasi, ar atsistojau ant dvieju letenu ir prasosi ant ranku.

Karta miske, buvau paleidusi be pavadzio. Vaziavo pro sali dviratininkas, su dideliu sunumi, tai ji dejo i kojas As paskui ja saukdama. Man tie keli metrai, tai buvo amzinybe. Pribegau, prie takelio, kuris  veda i musu namus, O ji tupi ant kalniuko ir laukia manes. 
Karta, ex atidare duris ryte. Buvo neiisipagiriojes. As dar gulejau lovoje. Pasigedau jos, nes ji ateina  ir prasosi atgali. 
Radau uz duru. Tada, turbut pirma karta, ex gavo rekti. 
Dar pora kartu esame uzdare ja i tamsu kambariuka, netycia, nes ji visur landzioja, paskui. Tai ji lojo, kad isleistumem. 
Skambinau ex. Sakiau, kad Kura pasiimsiu ryt. Siandiena busiu pavargus. 

Atsakyti

Virga.

kartą aš paklausiau,  ko čia tokia jūsų trijulė susidarius, ir kodėl Intemora, tu ir Sėlija, ginat viena kitą? Tu man paaiškinai, kad kai skilo temos, jūs kurį laiką buvot tik trise, ir turėjot laiko viena kitą pažinti. Bet logiškai, jūs pažįstat viena kitą gerai ne tik iki tos temos skilimo, vadinasi jūs ne toj temoj buvot kurį laiką trise, ką įrodo pati temos pradžia, kur sulėkęs jau visas būrys.

Todėl negali sakyt, kad kai skilo burbulinių tema. Tai buvo anksčiau.

Tai nėra esminis dalykas, bet iš to susikuria neteisingos legendos, todėl negaliu pakęsti, kai painiojami laikotarpiai.

Atsakyti

Ka as iskraipiau? Galima gi abi temas pakelti ir paskaityti pradzia, pries bandyma neigti. 😳

Tai žiūrėk tą temos pradžią, kur jūs trise buvot vienos tą ILGA laiką?

Virga, klysti, ir nesiginčyk tuščiai.

Atsakyti

Virga, bet juk neturi Piene ko tau pavydet, nei viena manau neturi, koks dar gali but pavydas. Manau Piene megsta tiksluma ir konkrecius faktus, o tu megsti lyrinius nukrypimus.

Atsakyti

Pinotija, as Seli pazinojau ID kitos temos. 
Stikliu tema buvo ta pati iki burbuliniu skilimo. Tik ji pradzioje buvo Kerteleje ir ja perkele i Bendramincius. Intemoros neprisimenu kada pasijunge. 
O dusibendravomr mes per Mesendzeri, nes tunika mes trys buvome burbuliniu temoje nepageidaujamos..

Ka as iskraipau? 
Kad nemoku sklandziai rasyti? As niekada nebuvau ir nesu nei melage. Nei falsyva. Man to nereikia. 

Atsakyti

Per abi temas nebendravo tik tos, kurioms buvo parodytos durys, o ne todėl, kad pačios ten nebėgo... bet, virga, duodu kelią, fantazuok toliau ...ir dar krauk fantazijas apie mano tikslus sužlugdyti temą. Aš iš šitos temos išvis išėjus nebuvau, visąlaik bendravau, net kai visos išsilakstėt į td ir čia buvo likusi tik Intemora ir Pinot... 

Man naturaliai gavos, kad is burbuliniu dingau. Netiko, nepatiko...

Atsakyti

Tai žiūrėk tą temos pradžią, kur jūs trise buvot vienos tą ILGA laiką?

Virga, klysti, ir nesiginčyk tuščiai.

Dar karta aiskinu. Mes , trys, buvome vienintelis, kurios bendravome tik sitoje temoje. Patikslinau dar karta. 

Atsakyti

Dar karta aiskinu. Mes , trys, buvome vienintelis, kurios bendravome tik sitoje temoje. Patikslinau dar karta. 

Nu tai kai patikslinai, tai ir aisku :)

Atsakyti

Pienė_, 20 Kov 2020 - 13:12, parašė: Per abi temas nebendravo tik tos, kurioms buvo parodytos durys, o ne todėl, kad pačios ten nebėgo... bet, virga, duodu kelią, fantazuok toliau ...ir dar krauk fantazijas apie mano tikslus sužlugdyti temą. Aš iš šitos temos išvis išėjus nebuvau, visąlaik bendravau, net kai visos išsilakstėt į td ir čia buvo likusi tik Intemora ir Pinot...
Nebuvo man jokios durys parodytos.tik alta putojosi.kažką rašė kr kažkas atsakinėjo man asmeniškai.po to aš apsisprendžiau ir nusprendžiau,kad būsiu tik čia.taip ir parašiau.
Atsakyti

Man naturaliai gavos, kad is burbuliniu dingau. Netiko, nepatiko...

Tai ar as tave kaltinu, kad netiko. Nepatiko? Ir gerai, kad visos susirinkome i tema, kuri ir buvo sukurta nuo pradziu. Ir tos kurios bendravo per abi ar tik burbulineje, atejo i pradine tema. 
Ir nesipykime, O grisime i savo namus. Kazkada, prisimeni, mes musu tema, vadinome namais. ❤🌹🥰

Atsakyti

Dabar, kai toks sunkus laikotarpis viesipms, turetume buti vieningos, O mes isejome kazkokiu zinuciu , rasyti pries simta metu. As baigiau aiskintis. ❤🌹🌺

Atsakyti

Ieskoti, turejo buti vietoj rasyti

Atsakyti