Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

O tai pasakymas ,kad as isikabinu i zmones,nera tavo nuomone?
Is esmes tai tik dvi buvau isikabinus - intemora ir evuxiene.

Pamiršai Luju.

Atsakyti
QUOTE(Pinotija @ 2020 05 24, 13:10)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Acqua Alta" data-cid="72662935" data-time="1590318312"><div><p>O tai pasakymas ,kad as isikabinu i zmones,nera tavo nuomone?
Is esmes tai tik dvi buvau isikabinus - intemora ir evuxiene.</p></div></blockquote><p>Pamiršai Luju.</p>

Su luju yra kita istorija ir ypatingos aplinkybes.
Papildyta:
Ir taip - pagal karo taisykles,kaip cia kazkas sake ,visi kurie pritaria intemoros vertybems yra jos draugai ir mano priesai.
Tik nesuprantu ,del ko cia tas karas isvis vyksta,apart to kad suvargusi vireja yra ne lygis pikul ,mane siaubingai asmeniskai izeide.Ai dar karviu melzimas yra kazkas blogo ,gyvenimas ne sikines blokuose yra ne lygis ir daug kitu keep up (laikyti lygi)stiliaus perlu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 24 gegužės 2020 - 13:18

tai zinoma daugiau tevas, negu draugas, bet vistiek turi buti to draugo, o ne tik, kaip musu tevai, klausyk, nepriestarauk, daryk, as zinau, ka darau.. taip nebeiseina. 

Taip, neišeina jau. Reikia kalbėtis, ne tik, reikia ir bendrą kalbą rasti.  Bet pas bernus būna laikas, kai nelabai kas veikia. Nes hormonai užtemdo mąstymą. Prisimenu, kažkur psichologą skaičiau, kad tuo laiku reikia juos vertinti kaip ligonius. Na, čia ne apie visus turbūt.

Pamenu, žiūrėjau visus akvariumus, visokius panašius dalykus, kad turėčiau ką aptarinėt. Nors bloga nuo to buvo, o vaikams tuo metu tai buvo kažkas tokio. Nors apskritai tai uždrausti reikėtų tokias nesąmones per TV.

O sūnus mane užvedė su tais "Žvaigždžių karais", dėl ko visai nesigailiu. Pradėjom kartu žiūrėti kažkada ir   iki dabar, iki pabaigos. Išliko tradicija būtinai mus ar mane  vežtis į filmo premjerą. Nesu praleidus nei vieno filmo, net juokinga. :D 

Atsakyti

Papildyta:
Ir taip - pagal karo taisykles,kaip cia kazkas sake ,visi kurie pritaria intemoros vertybems yra jos draugai ir mano priesai.

Tu kaip Stalinas, kas ne su mumis, tas mums priešas.

O aš kaip sakiau, nemėgstu karinių blokų. Nes man patinka su asmenybėm bendraut.

Atsakyti
Tai cia nieko dar pinot ,as visus patisono filmus (twilight )ita;liskai ziurejau,tas patisonas man net patikt pradejo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 24 gegužės 2020 - 13:21

Nežinau ar jau tokia protinga ir tokia   brandi visgi,jei  ką aš pasakau ( iš vaikų lūpų,kaimynų,susidarau įspūdį,kažkieno nuomonę persakau) .pripaišai kaip mano.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 24 gegužės 2020 - 13:25

Papildyta:
Tik nesuprantu ,del ko cia tas karas isvis vyksta,apart to kad suvargusi vireja yra ne lygis pikul ,mane siaubingai asmeniskai izeide.Ai dar karviu melzimas yra kazkas blogo ,gyvenimas ne sikines blokuose yra ne lygis ir daug kitu keep up (laikyti lygi)stiliaus perlu.

As tai  cia nei vieno prieso neturiu. Reikia nusipelnyti buti mano priesu.

Dar nei viena iki to nedatempet :D​ 

Atsakyti
Intemora ,dar karta,jeigu cituoji kazka tai turi buti pazymeta,net jei tai CC. cREATIVE COMMONS. O dabar kazka papostini , o paskui - ai tai cia kaimynai,vaikai ir siaip kazkokie zmones sake.
Atsakyti

Tai cia nieko dar pinot ,as visus patisono filmus (twilight )ita;liskai ziurejau,tas patisonas man net patikt pradejo.

Aš tai dar ir Žiedų valdovą, o twilight mano mėgstamiausi. Ot skonis...

Atsakyti

Tokį draugą gėjų turiu, tai aną ir vadinu žiedų valdovu. :)​ 

Atsakyti
As tai sreka ir madagaskaro pingvinus megstu. Ziedu valdovo neistveriau. Dar visai nieko Ice age buvo.
Atsakyti

As tai sreka ir madagaskaro pingvinus megstu. Ziedu valdovo neistveriau. Dar visai nieko Ice age buvo.

Jei žiedų valdovo neištvėrei, dar reikia dirbt su savim, kol čiakros atsidarys arba nušvitimas kokiu kitu būdu ateis :D​ 

Atsakyti