Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Intemora jau bangose braido, saule sviecia pas mus :D​ 

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 05 24, 16:29)
<p>Intemora jau bangose braido, saule sviecia pas mus biggrin.gif​ </p>

Vanduo įtariu ledinis
Atsakyti

Jauč, reikia karjeran įbrist, ale su botais. :rolleyes:​ 

Atsakyti

Ai, atsimenu, dukra ziurejo Candy ir Zaliasias mansardas, i ta tai uzmesdavau aki.. 

Kažkada neseniai bandžiau rasti šitą filmuką, deja... mielai pažiūrėčiau, bent pamėginčiau. 

Atsakyti

Jauč, reikia karjeran įbrist, ale su botais. :rolleyes:​ 

Uooojjj :lol: taip ir matau, kaip Madam su botais maudosi

Atsakyti

Uooojjj :lol: taip ir matau, kaip Madam su botais maudosi

Dar su trikiniu - papinyčia, triūsikai ir kaukė :D​ 

Atsakyti

Atsakyti

***, neturiu, kazi reiks vasarai :rolleyes:

Bo mes keliones i termini Vengrijos ezera tai dar neatsisakem.. 

Atsakyti

Reiks, reiks, dar po triūsais galima juodas pėdkelnes apsiaut :B​ 

Atsakyti
Ka vel cia snekat? Kokias pedkelnes?
Bet ,deja ,Intemora pasake ka pasake,as to atleisti deja nesugebu.Ir labai gailiuosi ,kad teko ja gyvenime pazinti. As nedaug kam taip sakau. Bet ji vienas is blogesniu mano sutiktu zmoniu. O visas gynybos aljansas siunciamas i andus ant kapibaru kepsnio.
Atsakyti

Acqua Alta, 24 Geg 2020 - 18:04, parašė: Ka vel cia snekat? Kokias pedkelnes? Bet ,deja ,Intemora pasake ka pasake,as to atleisti deja nesugebu.Ir labai gailiuosi ,kad teko ja gyvenime pazinti. As nedaug kam taip sakau. Bet ji vienas is blogesniu mano sutiktu zmoniu. O visas gynybos aljansas siunciamas i andus ant kapibaru kepsnio.
Gal tu į tas savo koordinates.o gal.į tėvų darželį.galndar įvyks tas trokštama susiliejimas.

Išdidžiai išėjau,pasitikai ten savo svajonių chebrą.tai kau tau veikt čia su pačiu blogiausiu žmogum pasauly.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 24 gegužės 2020 - 17:10
Neivyko joks susijungimas ,tavo dziaugsmui intemora. Nepamirsk pranesti ,kad man cia reikstis negalima,kai pradesi moket uz SM serveri.Tada tema taps tavo nuosavybe ir galesi vaikyt ka tik nori.
Atsakyti