Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tai va,nepavyko.tai gal visgi ne veidrodis kreivas.

Atsakyti

Ka vel cia snekat? Kokias pedkelnes?
Bet ,deja ,Intemora pasake ka pasake,as to atleisti deja nesugebu.Ir labai gailiuosi ,kad teko ja gyvenime pazinti. As nedaug kam taip sakau. Bet ji vienas is blogesniu mano sutiktu zmoniu. O visas gynybos aljansas siunciamas i andus ant kapibaru kepsnio.

Alta, Alta...Na kam taip. Tu, vienas iš mano geriausių pažintų ir graži, beje.

Atsakyti

Ka vel cia snekat? Kokias pedkelnes?
Bet ,deja ,Intemora pasake ka pasake,as to atleisti deja nesugebu.Ir labai gailiuosi ,kad teko ja gyvenime pazinti. As nedaug kam taip sakau. Bet ji vienas is blogesniu mano sutiktu zmoniu. O visas gynybos aljansas siunciamas i andus ant kapibaru kepsnio.

Alta, po jusu susitikimo apibudinai Intemora, kaip labai inteligentiska persona. 

Atsakyti
Selija,manyk ka nori ,as tau negaliu nurodyt.
Kur jau man suvargusiai ne lygio virejai su jumis inteligent cia but ir lygintis.
Ir dar vaikai manes turi gedytis ir mazai blizguciu jie turejo. Na zinot ,jau turbut nebera kur blogiau nusikalbet.Aciu dievui proto kad proto neateme izengt i jusu teritorija.
As jau isivaiduoju ka apie mano skurda ir situacija kalbejot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 24 gegužės 2020 - 17:22

Gerai.enu aš į kavinę.vyną pardėj atėmė.😁pamiršom,kad sekmadienis..reik tel.pakraut.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 24 gegužės 2020 - 17:23

Jėzus, nebesuprantu nei vienos....

Atsakyti
Ko nesupranti madam? Dziaukis ,taves tavo vaikas gedytis neturi . Tik mano vaikai turi manes gedytis ,ne as tik suvargusi vireja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 24 gegužės 2020 - 17:25

Ne,jau aš nuleidžiu rankas.pasiduodu su ta virėja.

Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2020 05 24, 17:25)
<p>Ne,jau aš nuleidžiu rankas.pasiduodu su ta virėja.</p>

Taigi kaime gyvent ir karves melzt irgi kakoks siaubas tavo manymu.Vaje esu turejus 10 karviu ir jas isivaizduok melzus.Ar dar galiu zemiau kristi jusu akyse ,ponia mokytoja?Is sostines.
Neisivaizduoju ,kaip zmogus gali taip niekint ir zemint darbininkus ,uz ka? Ir kuo jus geresni ? Ar tuo kad mane zeminat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 24 gegužės 2020 - 17:30

Selija,manyk ka nori ,as tau negaliu nurodyt.
Kur jau man suvargusiai ne lygio virejai su jumis inteligent cia but ir lygintis.
Ir dar vaikai manes turi gedytis ir mazai blizguciu jie turejo. Na zinot ,jau turbut nebera kur blogiau nusikalbet.Aciu dievui proto kad proto neateme izengt i jusu teritorija.
As jau isivaiduoju ka apie mano skurda ir situacija kalbejot.

Koki skurda? Man tai labai patiko tavo troba, pvz. Ir pavydejau tu figu su silkmedziais. Is kur tu trauki tokias nesamones, nesuprantu, kas tau darosi? 

Atsakyti
Minejo ,minejo intemora ,kad nuskurdau .Va ka ji sake tai puikiai atsimenu.
Ir tas skurdo ir piktzoliu paminejimas tai visai pofig. O va ta suvargusi vireja kurios vaikai turetu gedytis tai taip iskaudino ,kad neimanoma nei pamirsti nei atleisti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 24 gegužės 2020 - 17:33

Taigi kaime gyvent ir karves melzt irgi kakoks siaubas tavo manymu.Vaje esu turejus 10 karviu ir jas isivaizduok melzus.Ar dar galiu zemiau kristi jusu akyse ,ponia mokytoja?Is sostines.
Neisivaizduoju ,kaip zmogus gali taip niekint ir zemint darbininkus ,uz ka? Ir kuo jus geresni ? Ar tuo kad mane zeminat?

Tai tu savo uki melzei, gi tavo verslas buvo. Ka tu cia trauki, nu kas yra? 

Atsakyti