Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Ziauriai lengvi ir neturi to guminio priekio, kuris man kartais, patinus kojai, spaust pradeda. 

Atsakyti

Ziauriai lengvi ir neturi to guminio priekio, kuris man kartais, patinus kojai, spaust pradeda. 

Faini.

Gali būti, kad šie bus patogesni. Bet tas guminis priekis labai gelbsti nuo apsitepliojimo kasdieną, balti greit susitepa.

Bet patogumas kojai svarbiau, bent man.

Aš tai laukiu, kada tu tuos Conversus gausi, tada aš irgi užsakysiu. Batų kalno pas mus nėra.

Atsakyti

https://www.eavalyne...5305-white.html

.

Zek, radau juos eavalynej.

Atsakyti

https://www.eavalyne...5305-white.html

.

Zek, radau juos eavalynej.

Ar priekis labai uždaras? šeši suvarstymai net. Dydis atitinka? Kaip aš jų anksčiau nemačiau. Pas mane eavalynė skersai išilgai išnagrinėta.

Atsakyti

Ale cia dviguba kaina.. dydis atitinka, jo. Priekis tradiciskai uzdaras.

Jau tas kulksnis, kai is visaus fotkini, tai, kaip dramblio... 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 25 gegužės 2020 - 15:01

Tik daba supratau, kad ne Tom Tailor, o Tommy Hilfiger .. . ar kaip? Eavalynej duoda abu pavadinimus, kas pet bledstva? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 25 gegužės 2020 - 15:11
Dabar galvoju , o jus rimtai is manes saipetes ir tyciojotes kai as cia savo maisto receptus ir visokius straipsnius pliekdavau? Oi oi kaip as cia apsilochinau su jumis tai patiket negaliu.
Atsakyti

Ir vel pretenzijos.. kas saipesi is receptu, ka? ATSIPEIKEK TU! 

Atsakyti
Nerek selija, kak trudno osoznat i priznavat uzasno,cto v zizny kak i vsie ty poterpel otkaz. Cia taip panasiai as jauciuosi. Tie zodziai is riselje arijos. biggrin.gif
Atsakyti

O tu noretum* ja pamiatnik vozdvig nerukotvornyj, k nemu ne zarastiot narodnaja tropa*, ane?  :D​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 25 gegužės 2020 - 15:33
Siaip tai as mazai giriuosi selija ir teisybe pasakius ,noriu kad mane vertintu ir kai as pavargus verdu ,ne tik kai aukstoje padetyje esu. Zinau ,zinau ,kad utopija.
Kodel manot ,kad as kazkokios tuscios garbes vaikausi?
Bet jei jus taip manot ,tai turbut kazka tokio rasau .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 25 gegužės 2020 - 15:39

O kuri nenori, kad ja vertintu? Visi noretu to paties, bet tai gyvenimo tustybe. Turi buti svarbu, kad tave vertintu tavo brangiausi zmones. O kiti uztenka, kad svolacium nelaikytu. 

Atsakyti