Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Dabar galvoju , o jus rimtai is manes saipetes ir tyciojotes kai as cia savo maisto receptus ir visokius straipsnius pliekdavau? Oi oi kaip as cia apsilochinau su jumis tai patiket negaliu.

Ką tu kalbi? Aš tavo visą aplanką turiu išsisaugojus su receptais. Ir kiek išbandžius. Dar nuo anų laikų, kai buvo tema bendra.

Ir patarimais.

Tau kažkoks tamsus periodas užėjo. Saulė ten pas jus, kokia gali būti depresija?

Atsakyti

Sėlija, tu buvai su koja foto įdėjus? Nu *****, pražiopsojau, išėjau tulpių iškast ir užtrukau.

Atsakyti

Pinotija, 25 Geg 2020 - 17:07, parašė: Sėlija, tu buvai su koja foto įdėjus? Nu *****, pražiopsojau, išėjau tulpių iškast ir užtrukau.
Atsakyti

Spėjau pažiūrėt.

lengvi, sakai?

Atsakyti

Jo, lengvi, palyginus su kitais, turbut, del to gumos nebuvimo. As matavausi dar Big Star, tie buvo sunkesni, su guma. 

Atsakyti

*** Sėlija, 25 Geg 2020 - 15:00, parašė: Batu kalne viskam 30 proc. nuolaida. Pasiemiau Tom Tailor baltus inkariukus. Atsiejo 24 Eu. Tai turbut teks grazint Conversus, nu nebent geriau ziuresis. Ech, Intemora, praziopsojai Batu kalno nukainavimus :D Reik tau biski puikia diena pagadint :lol:
Ką tu čia šneki.jau užvakar rašiau,kad buvau.irgi sau batus vasarinius nuroviau ir mergom irgi!😁 Jau aš tai nepražiopsosiu.!😁 Darokiukui big star kedukus pirkau baltus.sau kažkokius įspiriamus,neatkreipiau dėmesio kokios ten firmos,bet tokie lengvi lengvi,odiniai ,pilki ,baltas padas ir tokie su skylutėm .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 25 gegužės 2020 - 17:38

Ką tu čia šneki.jau užvakar rašiau,kad buvau.irgi sau batus vasarinius nuroviau ir mergom irgi!😁 Jau aš tai nepražiopsosiu.!😁 Darokiukui big star kedukus pirkau baltus.sau kažkokius įspiriamus,neatkreipiau dėmesio kokios ten firmos,bet tokie lengvi lengvi,odiniai ,pilki ,baltas padas ir tokie su skylutėm .

Nu tu ir sena vedma, nepraziopsojai, ania???  :D Misliau, paerzysiu, panervysiu..  :unsure:​ 

Atsakyti

*** Sėlija, 25 Geg 2020 - 18:40, parašė: Nu tu ir sena vedma, nepraziopsojai, ania??? :D Misliau, paerzysiu, panervysiu.. :unsure:
Tai aišku.sakiau gi ,dargi surūgėlė užsiraukė ir pareiškė,kad nieko ten nėra,reikia jai geltonų konversų.
Atsakyti

Tai ka nuveiket? 

Atsakyti

Šian.ai,nieko.zoominomės iki 3 visos.po to pavalgėm kavinėj(vienintelę radom,nes dar ne sezonas).Po to išsinuomojom dviračius,prie jūros nuvažiavom.Parduotuvę pamatėm.ledų paėmėm, vyno,po to rūkyklą ,tai dar karšį ir  vakarojam.kažkokią siaubo komediją tuoj žėsim..gerai šiaip.🙂

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 25 gegužės 2020 - 18:30

O tai gal grizdami pavalgysit kur Klaipedoj? Atlekciau pasisveikint. 

Atsakyti

*** Sėlija, 25 Geg 2020 - 19:54, parašė: O tai gal grizdami pavalgysit kur Klaipedoj? Atlekciau pasisveikint.
Nežinau.gal.dar nekalbėjom.tik apie jūrų muziejų šnekėjom,kad grįžtant.🙂
Atsakyti