Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tai va, isalksit tam muziejuj, reik Klp paest pries kelione :D​ 

Atsakyti

Tai va, isalksit tam muziejuj, reik Klp paest pries kelione :D​ 

Koks čia būriavimasis planuojamas karantino metu  :umn: 

Atsakyti

Man tai reik kazko vasarai... Patogiu basuciu ar kokiu isispiriamu. Juodai reik. Reik i ta batu kalna gal

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 25 gegužės 2020 - 20:15

O apie karantina kalbant, tai laukiu info. Reik vaikams medicinines praeit, o kolkas ner galimybiu...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 25 gegužės 2020 - 20:15

Ai, man siandien islaidavimo bzykas uzplauke. Dar nusipirkau Reserved sortus ir maike su nuolaida. Vis karsciu laukiu :D​ 

Atsakyti

Pagaliau pomidorus persodinau i balkona :)

Nu nebesals gal :D

Atsakyti

O apie karantina kalbant, tai laukiu info. Reik vaikams medicinines praeit, o kolkas ner galimybiu...

Karantiną planuoja pratęsti.

Manau bus pakeitimai vaikams dėl tų profilaktinių medicininių pažymų į mokyklas. 

Atsakyti

Prates, manau. Nes, jei paleis vadeles, bardakelis prasides. Geriau nereikia. 

Atsakyti

Koks čia būriavimasis planuojamas karantino metu  :umn:

:liezuvis:​ 

Atsakyti
O man toks nekoks jausmas likęs po savaitgalio razborkių, kažkaip negražiai....kažkas taip įsiskaudinęs, kažkas taip įžeidęs, nu labai jautru...
Papildyta:
Man keista, kad žmonės susitikę, pakalbėję, viens kitą priėmę, gali taip rietis, juk pamatai tikrą žmogų, emocijas, kalbą.
Vat kas čia ssakė, kad jei nesvarbu, neįmi į galvą, tai jo jei kažkoks internetinis oersonažas peza, tai ne, bet va kai susitinki, susipažysti, vėl kitaip viską priėmi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nainai: 25 gegužės 2020 - 20:46

Nu tai toks gyvenimas, arba stengiesi ji padaryti geresniu, arba stoji pries ji placia krutine ir atsisaudai. Kitaip busi su zeme sulygintas.

Atsakyti

O man toks nekoks jausmas likęs po savaitgalio razborkių, kažkaip negražiai....kažkas taip įsiskaudinęs, kažkas taip įžeidęs, nu labai jautru...
Papildyta:
Man keista, kad žmonės susitikę, pakalbėję, viens kitą priėmę, gali taip rietis, juk pamatai tikrą žmogų, emocijas, kalbą.
Vat kas čia ssakė, kad jei nesvarbu, neįmi į galvą, tai jo jei kažkoks internetinis oersonažas peza, tai ne, bet va kai susitinki, susipažysti, vėl kitaip viską priėmi

Taip, tiesa. Bet, zinai, kai tas zmogus, su kuriuo maloniai bendravai, ima tavo akyse keistis ir pamatai ji kitoj sviesoj, tai, jis ne tavo kudikis, kuri  tu besalygiskai toleruoji. 

Atsakyti