Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

jei būtumėt pora, tikrai sukurtumėt vakciną. :D

O man belieka tik stengtis neišdurnėt. Manau, kad tikrai skyrybų padaugės, jei karantiną pratęs.

Perdaug trinties. As dziaugiuos, kad mb pilnu tempu dirba ;)

Atsakyti

MB ir labai ekspertas visu galu, bet del viruso tai nesireikia per daug, negali nuneigt kad mano kvalifikacija aukstesne sitoj sriti 😂 tai nors del ekonomikos ir ateities prognoziu pranasauja 😁

Atsakyti

Perdaug trinties. As dziaugiuos, kad mb pilnu tempu dirba ;)

Buvom vakar pasivaikščioti su vaikais takeliais, miškeliais ...tai išlindome prie statomų namų ...joo dirba, pluša visi pilnu tempu. Bet tai gamta aplinkui, saulė šviečia... na ne kabinete kokiam klientus priiminėti.

Atsakyti

MB ir labai ekspertas visu galu, bet del viruso tai nesireikia per daug, negali nuneigt kad mano kvalifikacija aukstesne sitoj sriti 😂 tai nors del ekonomikos ir ateities prognoziu pranasauja 😁

Borisas skaičiau jau atsitokėjo irgi rimčiau į virusą žiūrėt pradėjo 🤔

Atsakyti

MB ramus kaip belgas, dirba ir apie korona isvis nesneka. Jei ka pasakau, sako, ZINAU. Viskas. Jo is vagos greit neisversi. 

Atsakyti

Tiek, kad pas mb vienas autikais vazineja :(

Atsakyti

Buvom vakar pasivaikščioti su vaikais takeliais, miškeliais ...tai išlindome prie statomų namų ...joo dirba, pluša visi pilnu tempu. Bet tai gamta aplinkui, saulė šviečia... na ne kabinete kokiam klientus priiminėti.
Nu ir gerai. Lauke tiek tos koronos. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 20 kovo 2020 - 14:27

O jis megsta glaustytis su tavo  diedu? 

Atsakyti

Uzburtas ratas, karantino skelbt negali, transporto stabdyt negali, nes i darbus neatvyks medicinos ir slaugos darbuotojai, jau taip NHS braska per siules. 

Atsakyti

Tai gal atsivežti gali? 

Atsakyti

O jis megsta glaustytis su tavo  diedu? 

Jie iki objektu vienoj masinoj vaziuoja...

Atsakyti

Tai gal atsivežti gali? 
Absoliuciai kitas miesto galas... N.Vilnia, o mes Pilaitej. Nzn, kalbesiu...

Atsivezti, nuvezti... Uztikrinti, kad ir siaip nevaziuos niekur? Nevairuoja, auto neturi, dar vaika su zmona  turi, kurie irgi autikais.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 20 kovo 2020 - 14:32