Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Man patinkactokscposakis: Abjesniaju dlia osobo tupih. Negasdinkit mane. Ar tikrai tiek daug yra nesuprantanciu? Ar as taip tupai rasau? 

tai tu manęs negąsdink. Tu tikrai rašai kartais labai tūpai, nepyk. Ir kaip alta sakė, valgyk žuvies tiek, kad pelekai pradėtų augti.

ir pati pradėjai čia visai "tūpintis", tai kitų nekaltink, jei ką.

Atsakyti

Pinot, as pradzioje dar nesupratau, kad Seli isejo. Atejau i sita tema, pamaciau Intemoros zinutes ir taip sirdi suspaude, kad net asaros akyse pasirode. Tada ir nusprendziau gristi ir is ten iseiti. Nemegstu sedeti ant dvieju kedziu. 
Dar prisimenu, kai Intemora, rase iFB, kad as ateiciau i nauja tema. Tai ir gavosi, atbulinis bumerangas. As dar jos prasiau TD pasilikti. 
Pinotija, man visur gerai kur yra protingi zmones. 😏

Atsakyti

Na tik gaila, kad negreit dar ...geriausiu atveju 2021 metais 

Vaistai gydymui, manau, atsiras greičiau. Bet vakcinos, tai neaišku. 

Atsakyti

tai tu manęs negąsdink. Tu tikrai rašai kartais labai tūpai, nepyk. Ir kaip alta sakė, valgyk žuvies tiek, kad pelekai pradėtų augti.

ir pati pradėjai čia visai "tūpintis", tai kitų nekaltink, jei ką.

Kaip as cia jos ta patarima praleidau? Bet zuvies valgau daug. 
Ne tuos as Pinotija. Impulsyvi. Nekantri. Kazkaip galvoju( klaidingai galvoju) kad galima zmogu suprasti is dvieju zodziu. Bet as suprantu. O yra tokiu, kuriems ir viso gyvenimo neuzteks, isaiskinimui. Prisikabins prie kokios vienos detales ir nei is vietos. Suprantu, virtualus bendravimas. Bet. As zmones suprantu is mimikos. Is dvieju zodziu, galiu sakini atspeti. Bent iki dabar man tai sekesi. Yoavmc Kai kalba mokiniesi. As net norvegams sakau, kaip as atpazistu inteligentiska( pad juos taip protas matuojamas) zmogu. Jei supranta mane is pirmo sakinio - protingas. Jei ne. ......tai ne. 😏

Atsakyti

Kaikurie ju naudoti jau seniau kitoms virusinems infekcijoms stabdyti.

Tik, reik suprasti, kad antivirusiniai vaistai nera kaip antibai. Jie viruso dauginimasi stabdo, bet ju ju negalabija ir sunkiais atvejais gali ir nepadet, nes is esmes organizmas  tures susitvarkyt pats.

Atsakyti

Vaistai gydymui, manau, atsiras greičiau. Bet vakcinos, tai neaišku. 
Vakcinoms ivardijama 18 - 24 men. Su jom sudetinga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 20 kovo 2020 - 14:01

Piene, kinai jau dabar naudojo kazkuri vaista ar vaistus (naudotus sars, ebolai, ziv), bet gaunasi toks kaip eksperimentinis tas gydymas..'

Atsakyti

Kaip as cia jos ta patarima praleidau? Bet zuvies valgau daug. 
Ne tuos as Pinotija. Impulsyvi. Nekantri. Kazkaip galvoju( klaidingai galvoju) kad galima zmogu suprasti is dvieju zodziu. Bet as suprantu. O yra tokiu, kuriems ir viso gyvenimo neuzteks, isaiskinimui. Prisikabins prie kokios vienos detales ir nei is vietos. Suprantu, virtualus bendravimas. Bet. As zmones suprantu is mimikos. Is dvieju zodziu, galiu sakini atspeti. Bent iki dabar man tai sekesi. Yoavmc Kai kalba mokiniesi. As net norvegams sakau, kaip as atpazistu inteligentiska( pad juos taip protas matuojamas) zmogu. Jei supranta mane is pirmo sakinio - protingas. Jei ne. ......tai ne. 😏

Virtualiai bendraujant sunku žmogų suprasti iš pirmo karto, nieko čia stebėtino. Nes nematai žmogaus mimikos, emocijų.

Todėl lieka vienas dalykas- teisingai formuluoti raštu, ką nori pasakyti. 

Atsakyti

virga, 2 ar keliu zmoniu susikalbejimui ne intelektas sulosia, o mastymo, poziuriu panasumai. Ne intelekto deka suprantame vieni kitus be zodziu, o mastymo panasumo.

Ka darom blogai? Permazai tikslinames :(

O reiktu. Uzuot interpretavus.

Atsakyti

Piene, kinai jau dabar naudojo kazkuri vaista ar vaistus (naudotus sars, ebolai, ziv), bet gaunasi toks kaip eksperimentinis tas gydymas..'

Amadėja, mano vyras jau tave lenkia šitoj srityje, jau dabar klausau, ką jis sako. Atsilieki truputį. Reikia skaityt ne tik angliškai. :)​ 

Atsakyti

Amadėja, mano vyras jau tave lenkia šitoj srityje, jau dabar klausau, ką jis sako. Atsilieki truputį. Reikia skaityt ne tik angliškai. :)​ 

As gi nieko nepaneigiau. Kuria kazka. Ir tai aisku, kad gerai.

Atsakyti

As gi nieko nepaneigiau. Kuria kazka. Ir tai aisku, kad gerai.

jei būtumėt pora, tikrai sukurtumėt vakciną. :D 

O man belieka tik stengtis neišdurnėt. Manau, kad tikrai skyrybų padaugės, jei karantiną pratęs.

Atsakyti