Kažkas vėl nusimato.arba man jau rimtai paranoja.🙄
Nainai, 25 Geg 2020 - 22:18, parašė: Intemora, nuoširdžiai, ramybės, ir tavo vietoj ilsėčiaus, o nesedėčiau forume.Neturiu ją veikt.nesimiega.jei nenorėčiau ,tai ir nebūčiau.kai nenorėsiu,tai ir nebūsiu ,aš gi savo vietoje.🙂
Seli, tu čia mane turi galvoj? Nu tavo nuomonė, bet aš ir galiu savo išsakyti. Gal neturiu laiko diskutuoti pusė dienos, bet vakare prisėdus galiu parašyti kas neduoda ramybės.
Aisku, gali. Bet ir nesistebek, jei vel uzkliudzius Altos skaudama vieta, toliau skaitysi ta pati per ta pati.
Man asmeniskai patinka diskusijos, bet ne tos razborjes betiksles.
Na,kazkas bent kazkaip konstruktyvaus.
Nu, tas konstruktyvumas greit paeda, pvz. apie korona nenoriu nei matyt, nei girdet, vimdo jau.
Galima ir apie savijauta, jausmus, bet be pykcio ir edimosi.
Nesigauna kakaip...
Šiandien klasiokas fb parašė, gyvena su portugale, turi dukrytę, jau tokia mulačiukė, jokio lietuviško bruožo, graži mergytė... o ir klasiokas toks surimtėjęs 😂 mb sunkiai patikėjo, kad apie dukras rašinėjamės 😄
Va, mama is kazkur issirase, kaip agurkus kibire auginti su integruotu laistymu.
0_IMG-8b7ab155c2fac055904055da3e8f438e-V.jpg 129,52KB
8 Parsiųsta kartų
Tegul biski papavydi taviskis, sveika..
Aga
Nu, čia mano pirmoji meilė, bivau įsimylėjus kai man buvo 15 ![]()
Nu va. O vaikai panasaus amziaus?
Nu va. O vaikai panasaus amziaus?
Jo mergaitei 2,5 jau.. o atrodo dar neseniai rašė, kad neužilgo taps tėčiu. Kaip greit tas laikas bėga...išvis šiandien pagalvojau, kad va buvom kažkada mokykloj visi draugai...daugumos jų nuo mokyklos ir nebemačiau ir klausimas, ar išvis kada dar pamatysiu, ar taip ir mirsiu nebepamačius... kažkokia egzistencializmo depresija...