Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Visi gi mes turime ir velnio ir angelo savy, ner tobulu.

Bet vistiek antro zando atsukt nesinori. 

Atsakyti

Nainai, 25 Geg 2020 - 21:43, parašė: O man toks nekoks jausmas likęs po savaitgalio razborkių, kažkaip negražiai....kažkas taip įsiskaudinęs, kažkas taip įžeidęs, nu labai jautru... Papildyta: Man keista, kad žmonės susitikę, pakalbėję, viens kitą priėmę, gali taip rietis, juk pamatai tikrą žmogų, emocijas, kalbą. Vat kas čia ssakė, kad jei nesvarbu, neįmi į galvą, tai jo jei kažkoks internetinis oersonažas peza, tai ne, bet va kai susitinki, susipažysti, vėl kitaip viską priėmi
Nainai nu nebeužvesk ką..
Atsakyti

*** Sėlija, 25 Geg 2020 - 21:49, parašė: Visi gi mes turime ir velnio ir angelo savy, ner tobulu. Bet vistiek antro zando atsukt nesinori.
Nesinori.🙂
Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2020 05 25, 21:51)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72663460" data-time="1590432239">Nainai, 25 Geg 2020 - 21:43, parašė: O man toks nekoks jausmas likęs po savaitgalio razborkių, kažkaip negražiai....kažkas taip įsiskaudinęs, kažkas taip įžeidęs, nu labai jautru... Papildyta: Man keista, kad žmonės susitikę, pakalbėję, viens kitą priėmę, gali taip rietis, juk pamatai tikrą žmogų, emocijas, kalbą. Vat kas čia ssakė, kad jei nesvarbu, neįmi į galvą, tai jo jei kažkoks internetinis oersonažas peza, tai ne, bet va kai susitinki, susipažysti, vėl kitaip viską priėmi</blockquote> Nainai nu nebeužvesk ką..

Intemora, suprantu tave, nepyk, bet rašau ką noriu.
Atsakyti

Nainai, 25 Geg 2020 - 21:53, parašė: Intemora, suprantu tave, nepyk, bet rašau ką noriu.
Tai kai rašai ką niri,tai va ir gaunasi razborkės.🙂
Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2020 05 25, 21:58)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72663471" data-time="1590432793">Nainai, 25 Geg 2020 - 21:53, parašė: Intemora, suprantu tave, nepyk, bet rašau ką noriu.</blockquote> Tai kai rašai ką niri,tai va ir gaunasi razborkės.🙂

? O tai čia dabar koks cenzas bus? Kas čia privati tema?
Papildyta:
Nebegalima rašyt ką nori?
Atsakyti

Aš apie visas.o po to visos stebisi pykčiai razborkės,kai rašai  bele ką ,leidi sau keikti ir tt.tai taip ir  būna.tai reikia arba valdytis arba jau priimti tas razborkes kaip natūralų temos dalyką.🙂

Ar aš jau čia vėl ką nors supykdžiau?

Atsakyti

Tai cia visada taip buvo, ir seniau. Rietynes pasibaigia, puse dienos rasoma apie kitus reikalus, tada ateina kas nors, ir puikiai zinodamas, kad ir vel pakels sirsiu lizda, pradeda reiksti savo nuomone buvusiu razborkiu klausimu.

Nu patinka razborkes zmonems, kad ir neigia tai. 

Atsakyti

Nainai, 25 Geg 2020 - 22:03, parašė: ? O tai čia dabar koks cenzas bus? Kas čia privati tema? Papildyta: Nebegalima rašyt ką nori?
Arba kitaip .tu parašei ką nori ir aš parašiau ką nori. Jokio cenzo.o  norėjau,kad nebetempt jau to siūlo.norėčiau kažkiek laiko pabūt ramiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 25 gegužės 2020 - 21:17
Seli, tu čia mane turi galvoj? Nu tavo nuomonė, bet aš ir galiu savo išsakyti. Gal neturiu laiko diskutuoti pusė dienos, bet vakare prisėdus galiu parašyti kas neduoda ramybės.
Atsakyti

*** Sėlija, 25 Geg 2020 - 22:13, parašė: Tai cia visada taip buvo, ir seniau. Rietynes pasibaigia, puse dienos rasoma apie kitus reikalus, tada ateina kas nors, ir puikiai zinodamas, kad ir vel pakels sirsiu lizda, pradeda reiksti savo nuomone buvusiu razborkiu klausimu. Nu patinka razborkes zmonems, kad ir neigia tai.
Ir aš taip manau.tada tema sujuda,nuomonės pasipila.frontai visokie susidaro.turbūt tai atrakcija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 25 gegužės 2020 - 21:24
Intemora, nuoširdžiai, ramybės, ir tavo vietoj ilsėčiaus, o nesedėčiau forume. Ta prasme su šeima, juk atostogauji, kad vėl ne taip suprastum...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nainai: 25 gegužės 2020 - 21:19