Visi gi mes turime ir velnio ir angelo savy, ner tobulu.
Bet vistiek antro zando atsukt nesinori.
Nainai, 25 Geg 2020 - 21:43, parašė: O man toks nekoks jausmas likęs po savaitgalio razborkių, kažkaip negražiai....kažkas taip įsiskaudinęs, kažkas taip įžeidęs, nu labai jautru... Papildyta: Man keista, kad žmonės susitikę, pakalbėję, viens kitą priėmę, gali taip rietis, juk pamatai tikrą žmogų, emocijas, kalbą. Vat kas čia ssakė, kad jei nesvarbu, neįmi į galvą, tai jo jei kažkoks internetinis oersonažas peza, tai ne, bet va kai susitinki, susipažysti, vėl kitaip viską priėmiNainai nu nebeužvesk ką..
Tai cia visada taip buvo, ir seniau. Rietynes pasibaigia, puse dienos rasoma apie kitus reikalus, tada ateina kas nors, ir puikiai zinodamas, kad ir vel pakels sirsiu lizda, pradeda reiksti savo nuomone buvusiu razborkiu klausimu.
Nu patinka razborkes zmonems, kad ir neigia tai.
Nainai, 25 Geg 2020 - 22:03, parašė: ? O tai čia dabar koks cenzas bus? Kas čia privati tema? Papildyta: Nebegalima rašyt ką nori?Arba kitaip .tu parašei ką nori ir aš parašiau ką nori. Jokio cenzo.o norėjau,kad nebetempt jau to siūlo.norėčiau kažkiek laiko pabūt ramiai.
*** Sėlija, 25 Geg 2020 - 22:13, parašė: Tai cia visada taip buvo, ir seniau. Rietynes pasibaigia, puse dienos rasoma apie kitus reikalus, tada ateina kas nors, ir puikiai zinodamas, kad ir vel pakels sirsiu lizda, pradeda reiksti savo nuomone buvusiu razborkiu klausimu. Nu patinka razborkes zmonems, kad ir neigia tai.Ir aš taip manau.tada tema sujuda,nuomonės pasipila.frontai visokie susidaro.turbūt tai atrakcija.