Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Mergos, ciocės, mielos damos,

aš be žado ir be amo,

aš poeziją skaičiau,

ir iš klumpių iškritau.

Vsio, man darbo diena. Neprirašykit per daug.

Atsakyti
As tai braskiu uogienes doze isviriau. Kaip jau priklauso man. O jus tiek ispindejusios ,kad didelio virtinio sulipdyt nesugebat? Atsimenu net mano senelis is naminiu miltu tokius pats lipdydavo. Dabar reikia atskirai selenas pirkti ir su miltais maisyti. Ot laikai atejo.
Atsakyti

As tai braskiu uogienes doze isviriau. Kaip jau priklauso man. O jus tiek ispindejusios ,kad didelio virtinio sulipdyt nesugebat? Atsimenu net mano senelis is naminiu miltu tokius pats lipdydavo. Dabar reikia atskirai selenas pirkti ir su miltais maisyti. Ot laikai atejo.

Nu, negaliu. Kas per tonas?

Kai tu tik tuo užsiimi, tai ir gali lipdyt.  .

Yra vaikus ir darbus turinčių, laiko sąnaudas optimizuojančių, kad dar ir pailsėt galėtų.  

Ir šiaip, jau baik savo prisipisinėjimus. Nusibodo. 

Atsakyti

Acqua Alta, 26 Geg 2020 - 10:46, parašė: As tai braskiu uogienes doze isviriau. Kaip jau priklauso man. O jus tiek ispindejusios ,kad didelio virtinio sulipdyt nesugebat? Atsimenu net mano senelis is naminiu miltu tokius pats lipdydavo. Dabar reikia atskirai selenas pirkti ir su miltais maisyti. Ot laikai atejo.

Ninado, ju teslos receptas kitoks, yr ten reikalu  su ta tesla. 

Atsakyti

Sėlenų nupirkti, su miltais sumaišyti,

Tai ne kasdien juk po daržus braidyti.

Neturim, Alta, mes tiek to darbštumo,

Neplaksi gal dėl mano atvirumo  :rolleyes:​ 

Atsakyti
Svarbiausia ,kad nei pinot nei piene man tokios reakcijos kaip intemora nesukelia.
Kad ir ka ant manes sako.
Atsakyti

Tai va ir pripazink, kad esi subjektyvi, o uz tavo reakcijas kitos neatsakingos. 

Atsakyti

Sėlija subjektyvumu gi nepasižymi  :D​ 

Atsakyti

Sėlija subjektyvumu gi nepasižymi  :D​ 

Visi pasizymim. Bet sikart kalbam ne apie mane. Ir subjektyvumas buna nevienodo lygio. 

Atsakyti

Subjektyvumo lygių nustatymas irgi yra subjektyvus dalykas... 

Atsakyti

Sūnus parašė, kad laša po kriaukle ...važiuoju namo. Kas per santechnikas, kad jau kelintąsyk problemos ...ar čia jam patinka pas mane važinėti...

Atsakyti
Merginos, ar už naminę vištą 1 kg 4 eu, čia normali kaina? Ir biš kažkaip dėl salmoneliozės baimė, bet jau tiek prisiskaičiau apie tas namines vištas, kokios jos geros, užsimaniau. Ką manot? Višta 3 kg, tai didoka ane
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nainai: 26 gegužės 2020 - 11:03