Normali.
Svarbiausia ,kad nei pinot nei piene man tokios reakcijos kaip intemora nesukelia.
Kad ir ka ant manes sako.
Pas jus yoatingas bio lauku prasiejimas...
Merginos, ar už naminę vištą 1 kg 4 eu, čia normali kaina? Ir biš kažkaip dėl salmoneliozės baimė, bet jau tiek prisiskaičiau apie tas namines vištas, kokios jos geros, užsimaniau. Ką manot? Višta 3 kg, tai didoka ane
Namine 3 kg normali ir kaina mormali.
Nebuna tiek braskiu, kad virt. Kartais nebent is paskutiniu, o siaip man jos saldytos gavaliukais su trupuciu cukraus lb tobulai skanu.
Nzn ka del darzo daryt. Nesinori i ta terariuma leist vaiko...nes vasara ten pragaras bus.
Turbut lauksiu kada perkels i normalias patalpas...Turbut koki rugpjuti tas bus.
Papildyta:
nu tai ir neleisk, gi pati namuose sėdi, vis tiek vasara, daug gamtoje sodyboje būsit
Amadėja, nu tai ir neleisk, gi pati namuose sėdi, vis tiek vasara, daug gamtoje sodyboje būsit
Aha. Kažkaip būtų keista vaiką į darželį, o pati namo ar į gamtą. Ir vasara, o ir karantinas...
Aha. Kažkaip būtų keista vaiką į darželį, o pati namo ar į gamtą. Ir vasara, o ir karantinas...
Tas tai taip, bet vaikas tai nori, laukia.
Bet ir del to viruso nelabai noriu dar leist...
aš savo neleisdavau vasarą į darželį.kažkaip būdavo mažai vaikų,jungdavo grupes.o ir nelabai norėdavo.
Pas jus yoatingas bio lauku prasiejimas...
Eik tiktais.. kazkodel pries tai kelis metus tie laukai puikiai sueidavo.
Converse sveria 308 gr. 285 gr. sveria Tom Tailor.
*** Sėlija, 26 Geg 2020 - 16:16, parašė:Didelis skirtumas.labai jaučiasi.?😁[url="https://www.supermama.lt/forumas/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=267223"]IMG_20200526_161119.jpg[/url]Converse sveria 308 gr. 285 gr. sveria Tom Tailor.