Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Atsakyti

Atsakyti

Didelis skirtumas.labai jaučiasi.?😁

Zinok, biski jauciasi. Cia vieno bato svoris. 

Laukiu Pinotkino ir kitu nuomones.

Tom Tailor nupirkau perpus pigiau, nei Conversus. 

Atsakyti
Jokie cia laukai amadeja. Eilinis kaimas pries miesta konfliktas.
Dar vienam kaime razborkes vyksta ,nes kariuomene uzkabino socialine reklama ir sedintiems fortifikacines pilies teritorijoje nejauku i automatinius ginklus ziuret. Visuomene taip ispindejo kad rimtai jau ,seniai karo nebuvo.
Taip pat ir intemora - tiek ispindejus kad i visa vilniu nebetelpa.
Atsakyti

Dabar labai rimtai laukiu Altos nuomones del batu. 

Atsakyti

Jokie cia laukai amadeja. Eilinis kaimas pries miesta konfliktas.
Dar vienam kaime razborkes vyksta ,nes kariuomene uzkabino socialine reklama ir sedintiems fortifikacines pilies teritorijoje nejauku i automatinius ginklus ziuret. Visuomene taip ispindejo kad rimtai jau ,seniai karo nebuvo.
Taip pat ir intemora - tiek ispindejus kad i visa vilniu nebetelpa.

Nu o kur yra kitaip, gi visu sostiniu gyventojai jauciasi kaip palaiminti Auksciausiojo :D​ 

Atsakyti
Mano nuomone apie batus - jei kojos nezaloja ir labai vandens neleidzia tai geri.
Atsakyti

Man tai conversai.kažkaip geriau žiūrisi.

Atsakyti

O dar krutesni jauciasi tie, katrie is kaimu i Vilniu atleke, pagyveno desetka meteliu ir patapo bais rafinuotais vilnieciais :D​ 

Atsakyti
Ten nuo viduramziu kazkokios patrankos stovejo ,niekam nemaise per amzius. O dabar uzgavo jautrias sielas ir vestuviu fotografus ta socialine reklama.
https://www.youtube....h?v=Kbi08wfT7mA
Beje ,negerbejai jus serbijos,bet ziurekit kaip belgradas atsistate
Papildyta:
Ir intemora ,ziurek,kaip ne olialia tipazo serbe tapo pasauline garsenybe.
https://www.youtube....h?v=Kbi08wfT7mA
Atsakyti

Oi, Alta, ta Molitva tai tikrai mazai kam patiko tais metais, ten kazkaip labai kaimynai uz ja subalsavo. 

Atsakyti

Dar vienas momentas. Man butu didziausias kosmaras tapti garsenybe, visu pazistama, sekama, apkalbama. Siaubu siaubas. Toli grazu ne visiems tokis pripazinimas pageidautinas. 

Atsakyti