Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Aš tai matau tas fotkes ir dabar, visais rakursais.

Atsakyti

aš irgi matau.

Atsakyti

Bet tai tų baltų conversų ir aš užsimaniau.surūgėlė turi beveik identiškus.gal ir man reikia?.

Atsakyti

Ta musu Pinot tai tikra varna :D. Is pradziu kazkur malasi, praziopso, paskui ateina ir nemato :D​ 

Atsakyti

Pinotija, 26 Geg 2020 - 18:03, parašė: Sėlija, nieko nemačiau, tik dabar pervariau visus psl., o tu buvai įdėjusi ir ištrynei. Parodyk conversus, dydis atitinka? T.y, įkelk tas foto, kur buvai įkėlus, plyyz.
Gal atsijungus esi.žiūri kaip svečias.tada nerodo.
Atsakyti

Bet tai tų baltų conversų ir aš užsimaniau.surūgėlė turi beveik identiškus.gal ir man reikia?.

Blogas pavyzdys uzkreciamas :D​ 

Atsakyti

*** Sėlija, 26 Geg 2020 - 18:20, parašė: Blogas pavyzdys uzkreciamas :D
Nu.bet tai tik ką nusipirkau. Bet tai tai čia rodai ir rodai visais kampais,kad noriu ir viskas.ką daryt🙄😁
Atsakyti

Mano sune kvapomane.Uostineja alyvas, kisa nosi, ciaudo, tada kisa nosi i tulpes, ne visada pasiekia :D​ 

Atsakyti

Nu.bet tai tik ką nusipirkau. Bet tai tai čia rodai ir rodai visais kampais,kad noriu ir viskas.ką daryt🙄😁

Nu kaka, pirkt. A tep, a tep tu pinigu ner...  :D​ 

Atsakyti

Ta musu Pinot tai tikra varna :D. Is pradziu kazkur malasi, praziopso, paskui ateina ir nemato :D​ 

Nu taigi dyyrbau...

Dabar pamačiau tas fotkes. Man abeji patinka. Gal kiek conversai gražesni, bet tik truputį. Jeigu   teilorus gražiau suvarstyti, tai bus labai faini. 

Nežinočiau ir aš ką daryt. Pasilik abi poras.

Atsakyti

*** Sėlija, 26 Geg 2020 - 18:24, parašė: Nu kaka, pirkt. A tep, a tep tu pinigu ner... :D
Ypač po šitos išvykos.70 eurų papietaut.jau net man -išlaidūnei,širdį sopa nuo tokių kainų.bet tai visi einam einam,o vyras tai labiausiai.😁 Ką čia mes dabar stovėsim prie plytos,kiek jau čia išvažiuojam . O aš tai taip ir matau cepelinuose ir kepsniuose ir conversus ir viską.😁😁😁
Atsakyti

neduoda man foto įkelt. Durna sm.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinotija: 26 gegužės 2020 - 17:39