Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Na persiprašau, aš gal priešingai, ėdu permažai :bebe:  ...būna per darbus išvis pamirštu, kad neėdus...

Pavydu kaip....As atvirksciai...per daug kramsnoju....

Atsakyti
Prisiminiau ,dabar svieciu cesnaku sezonas,reikia kila lasiniu isigyt ir pasigamint ukrainietiskai.
Atsakyti

Tas aktorius, kur anglu karalius.. mmmmm  :wub:  Jis gi ir vikinguose vaidino angla :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 27 gegužės 2020 - 18:41
QUOTE(Acqua Alta @ 2020 05 27, 19:32)
Prisiminiau ,dabar svieciu cesnaku sezonas,reikia kila lasiniu isigyt ir pasigamint ukrainietiskai.

Abejoju ar Bulg įsigysi
Atsakyti

Abejoju ar Bulg įsigysi

Lasiniu? O ko gi ne?

Atsakyti

Amadėja*, 27 Geg 2020 - 19:39, parašė: Tas aktorius, kur anglu karalius.. mmmmm :wub: Jis gi ir vikinguose vaidino angla :)
Čia buvo mano meilė,bet kai pamačiau Cezarį Bordžiją. Tai išdaviau jį ir įsimylėjau Bordžiją.😁😁😁
Atsakyti
Tai piene ir anoje temoje bando gailei atsakomybe uz lietuvos sveikatos sistema primest. Tai kad ta gaile jau seniausiai privaciam versle ir kapitalizme. O tau piene jis vis neateina ir neateina.
Taigi ituzis ant manes nepades,nikola makiaveli. Sveikatos sistema tau sako- ciulpk vyriska lytini organa.
Pinot ,uzsidenk akutes,kad nuo mano grubumo apopleksija neistiktu.
Kazi kaip cia bus su spalio revoliucija, raudonom veliavom ir banais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 28 gegužės 2020 - 05:26
QUOTE(Acqua Alta @ 2020 05 28, 05:59)
Tai piene ir anoje temoje bando gailei atsakomybe uz lietuvos sveikatos sistema primest. Tai kad ta gaile jau seniausiai privaciam versle ir kapitalizme. O tau piene jis vis neateina ir neateina.
Taigi ituzis ant manes nepades,nikola makiaveli. Sveikatos sistema tau sako- ciulpk vyriska lytini organa.
Pinot ,uzsidenk akutes,kad nuo mano grubumo apopleksija neistiktu.
Kazi kaip cia bus su spalio revoliucija, raudonom veliavom ir banais?

Pakėlei nuotaiką nuo ryt biggrin.gif
Atsakyti
Cia pagal karinio aljanso taisykles. Dabar cia bus sherburo fronto linija.
Atsakyti
Sakai perversmui ruošiesi, revoliucijai lithuania.gif
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2020 05 28, 07:31)
Sakai perversmui ruošiesi, revoliucijai  lithuania.gif

Ai nezinau ,sedziu prie kalnu upelio,pagaliau krantine susitvarkem(ups,razlivo finliandijoje ,rasau va nurodymus ir svajoju kaip tos kales matildos ksesinskos apatnykuose atsidurt)
Atsakyti

Na, pasaulis nera ir niekada nebuvo musu noru vykdytojas, net Pienei teks su tuo susitaikyti. 

Atsakyti