Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Na, pasaulis nera ir niekada nebuvo musu noru vykdytojas, net Pienei teks su tuo susitaikyti. 

Pasaulis apskritai nėra niekieno  norų vykdytojas.

**

Guliu lovoje ir negaliu atsikelti. Vis bandau sutvarkyti sodo aplinką. Tai vakar taip padirbėjau, kad vos parvairavau namo.

Šiandien bandau keltis ir neišeina. Viską skauda ir nugarą ypač. Atrodo, kažką patempiau.

Atsakyti
man antra savaitę skauda, vaistai nepadeda, o vaistai leidžiami nuo skausmo uždegimo, nėr taip buvę
Atsakyti

Tai piene ir anoje temoje bando gailei atsakomybe uz lietuvos sveikatos sistema primest. Tai kad ta gaile jau seniausiai privaciam versle ir kapitalizme. O tau piene jis vis neateina ir neateina.
Taigi ituzis ant manes nepades,nikola makiaveli. Sveikatos sistema tau sako- ciulpk vyriska lytini organa.
Pinot ,uzsidenk akutes,kad nuo mano grubumo apopleksija neistiktu.
Kazi kaip cia bus su spalio revoliucija, raudonom veliavom ir banais?

Tu čia negražiai kalbi, tfu ant tavęs. Išsiplauk burną.

Dar nepraėjo jau depresija?

Atsakyti

man antra savaitę skauda, vaistai nepadeda, o vaistai leidžiami nuo skausmo uždegimo, nėr taip buvę

gal išvarža? Mano sūnui buvo, tai labai ilgai niekas nepadėjo. Gydėsi kokius 3 mėnesius, pagėrėjo po reabilitacijos su visokiom procedūrom.

Bet skausmas buvo baisus. Veždavau jį lašelinėms gulintį ant auto užpakalinės sėdynės ir pati verkdavau.

Atsakyti
Nei man rupi piene,nei jusu sveikata.Tiksliau sveikatos sistema.
O darkausi del to kad cia madinga ka nors ginti. Aktyvavosi 5 punktas ,pagal aljansa. Kodel dabar gaile tapo atsakinga uz jusu gydyma?
Atsakyti
man tokio baisaus nėra, tiesiog pastovus įkyrus skausmas, vaistai leidžiami dvi savaites, reabilitacija nedirba, gydytoja nesiunčia. Prašysiu magnetinio rezonanso.
Papildyta:
o prie ko čia gailė? ir kas tau sakė, kad ji už kažką atsakinga? pati sugalvoji, pati interpretuoji, prie ko čia ta gailė smile.gif
Atsakyti

Nei man rupi piene,nei jusu sveikata.Tiksliau sveikatos sistema.
O darkausi del to kad cia madinga ka nors ginti. Aktyvavosi 5 punktas ,pagal aljansa. Kodel dabar gaile tapo atsakinga uz jusu gydyma?

Gailė TD diskutuoja, o dėl ko čia maišomos dvi temos? Ką pasakė anoj, reikia aptarinėti šioj?

Atsakyti

Pinotija, 28 Geg 2020 - 12:43, parašė: Gailė TD diskutuoja, o dėl ko čia maišomos dvi temos? Ką pasakė anoj, reikia aptarinėti šioj?
Jei pagal taisyjlę,ką noriu tą rašau ir neaiškinkit.tada taip.😁
Atsakyti

O velniam tau tas sodas, Pinot, jei turi troba su daug zemes? 

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 05 28, 12:55)
<p>O velniam tau tas sodas, Pinot, jei turi troba su daug zemes? </p>

Tai gal paveldejo ,tai kur kist ta soda? Nieks nuomotis nenori gi.
Atsakyti

Na, jis turi verte, isreiksta pinigais. 

Atsakyti

O velniam tau tas sodas, Pinot, jei turi troba su daug zemes? 

Todėl, kad tas sodas yra poilsiavietė, nes prie pat ežero. 

Todėl aplinką reikia tvarkyt, gal ateityje kokį namą galima bus pastatyt vietoj seno. Kas ten žino..

Tokio nekilnojamojo turto parduot negalima.

Ir niekada neparduočiau, nebent kokia ypač didelė krizė ištiktų, tada su skaudančia širdim ..

Atsakyti