O velniam tau tas sodas, Pinot, jei turi troba su daug zemes?
Tu dar pasakyk, velniam tau sodyba vidury miškų?
Nes ir ten reikia darbo įdėt.
Aišku, galima viską išparduot ir neaišku, ką su tais eurais veikt.
Nu su eurais tai visda turi ką veikt.turi ir tada veiklooooss😁,nors vežimu vežk
Bet aišku,kokios Nidoj sodybėlės neatsisakyčiau😁
Bet vėlgi ,kaip kieno prioritetai.spėju,kad kainuotu labai labai daug.tai kita vertus už tuos pinigus pusę pasaylio aplankytum.net nežiunau ką pasirinkčiau.🤔
Nu su eurais tai visda turi ką veikt.turi ir tada veiklooooss😁,nors vežimu vežk
Bet aišku,kokios Nidoj sodybėlės neatsisakyčiau😁
Bet vėlgi ,kaip kieno prioritetai.spėju,kad kainuotu labai labai daug.tai kita vertus už tuos pinigus pusę pasaylio aplankytum.net nežiunau ką pasirinkčiau.🤔
Parduoti nieko neverta, nebent jei labai reikia ir norisi vieną objektą pakeisti į kitą.
Pasaulio lankyt nenorėčiau už parduotą turtą.
Galima parduot automobilį ar dar ką nors, kas yra trumpalaikės vertės turtas.
Būčiau jau seniai pardavus, pinigus išleidus, ir dabar būčiau be nieko. Kiek tų pasiūlymų buvo.
dar esam įlindę į "bendraturtiškumą" kaimyninės valstybės pajūryje. Tai prakeiktas dalykas, išsipirkt nesinori, nes klaida padaryta, o bendraturčiai irgi nenori "atsipirkti", kad jų vienų būtų. Padaryta viskas pradedant verslo santykiais, kurie atseit virto draugyste, o iš tiesų turi būti arba verslas arba draugystė. Ir pastrigę esam, nes ir santykiai pašliję. Mb "projektas". Ilga istorija. Ir kaip aš jo nenudobiau.
O pas mane per kokius 8 metus pirmą kartą nežydėjo puikusis rododendras. Nesuprantu, kažkokie pumpurai kaip ir yra, bet jie visada būna, o dabar nesiskleidžia ir neketina, o šiuo metu jau turėtų žydėti ir būti link nužydėjimo.
Gal aš jį išmesiu, seniai norėjau, dėl savaitės žydėjimo tai ką aš žinau, pats neišvaizdus be tų žiedų.
O pas mane per kokius 8 metus pirmą kartą nežydėjo puikusis rododendras. Nesuprantu, kažkokie pumpurai kaip ir yra, bet jie visada būna, o dabar nesiskleidžia ir neketina, o šiuo metu jau turėtų žydėti ir būti link nužydėjimo.
Gal aš jį išmesiu, seniai norėjau, dėl savaitės žydėjimo tai ką aš žinau, pats neišvaizdus be tų žiedų.
Su rododendrais pas mane tas pats. Stovi tokie nupiepę ir lapai tokie ne sodriai žali, o kažkokie neryškūs.