Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Jo, vaikai sunkiai randa vieta. Pasirinkimu gal perdaug?  :D​ 

Ne pasirinkimų perdaug, o nebrendyliškumo. Vienas žino, ko nori, jau būdamas virš 20, kitas neapsisprendžia ir iki senatvės. Dar kai egzistuoja žmogaus gyvenime toks "velnias-kurstytojas', buvusios panos, dabar virtusios "geriausia drauge', pavidalu. Kuri pati sau gyvenime vietos neranda ir nežino, kuo ji norės tapti sekantį pusmetį. Ir kur nusitrenks su kokia gelbėjimo misija.

Atsakyti
O tai jums geriausi draugai kaip nors itakoja gyvenima? Man tai ne. Kur nori trenkiasi ,as trenkiuosi,susitinkam,pabunam. Geriausi todel kad buvo salia kai buvo blogai ir sunku.
Geriausi todel kad i juos galima kreiptis ir jie kreipiasi. O kur jie trankosi ,tai jau ju reikalas.
Atsakyti

Tai, kad cia ta geriausia drauge tai turbut tik pavadinimas. Manau, kad ji yra tiesiog mylima moteris. 

Atsakyti

O tai jums geriausi draugai kaip nors itakoja gyvenima? Man tai ne. Kur nori trenkiasi ,as trenkiuosi,susitinkam,pabunam. Geriausi todel kad buvo salia kai buvo blogai ir sunku.
Geriausi todel kad i juos galima kreiptis ir jie kreipiasi. O kur jie trankosi ,tai jau ju reikalas.

Tu išmok nesispjaudyti iš ryto, ką? Vietoj labas rytas kažkokia pikta tirada pradedi dieną. Ar tau kokia demencija prasideda?

Atsakyti

Tai, kad cia ta geriausia drauge tai turbut tik pavadinimas. Manau, kad ji yra tiesiog mylima moteris. 

Nežinau, galbūt. Tik žinau, kad daro jam didelę įtaką ir kad labai svarbi.  Daugiau neturiu galimybės sužinoti.

Atsakyti

Pinot sūnui turbūt apie 30m plius minus...

Aš kaip suprantu, jei ne ta draugė,jis gal būtų jau turėjęs šeimą...

Atsakyti

Pinot sūnui turbūt apie 30m plius minus...

Aš kaip suprantu, jei ne ta draugė,jis gal būtų jau turėjęs šeimą...

Labai gerai supratai, tą patį aš galvoju, kad tai stabdis  kurti savo gyvenimą.  Ilgai galiu kalbėti šia tema, nes užsivedu. Baigiu, nes įsiaudrinsiu, o man dar dirbti reikia šalta galva.. 

Atsakyti

Na vyrui trisdesimt dar tikrai ne mirtinai butinas reikalas kurti seima. Iki 40 yr to laiko. 

Atsakyti

Vo, Anusauskas kiek ilgai lauke, nu ir suspejo :D​ 

Atsakyti

Nebūtinas.Bet jau ir ne niolika.ir jis toks nei pakartas nei paleistas.viskas prijlauso nuo jos malonės.🙂

Atsakyti

Jeigu meilė - tai nieko čia nepakeisi ...nebent gyvenimo kelyje pasitaikys dar didesnė. 

Atsakyti

Sėlija, o tavo dukros šią vasarą vestuvės?

Atsakyti