Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tu dar pasakyk, velniam tau sodyba vidury miškų?

Nes ir ten reikia darbo įdėt.

Aišku, galima viską išparduot ir neaišku, ką su tais eurais veikt.  :D​ 

Kazkaip skambejo, kad tas sodas tau kaip sasas koks, todel ir paklausiau. 

Jeigu ner ka su eurais veikt, tai jau tikrai puikiai gyveni.

Bet jei galvoji ten troba statyt, tai suprantama. 

Atsakyti

dar esam įlindę į "bendraturtiškumą" kaimyninės valstybės pajūryje. Tai prakeiktas dalykas, išsipirkt nesinori, nes klaida padaryta, o bendraturčiai irgi nenori "atsipirkti", kad jų vienų būtų.  Padaryta viskas pradedant verslo santykiais, kurie atseit virto draugyste, o iš tiesų turi būti arba verslas arba draugystė. Ir pastrigę esam, nes ir santykiai pašliję. Mb "projektas".  Ilga istorija. Ir kaip aš jo nenudobiau.

Parduot.Jei nei viens atsipirkt nenori. 

Atsakyti

Kazkaip skambejo, kad tas sodas tau kaip sasas koks, todel ir paklausiau. 

Jeigu ner ka su eurais veikt, tai jau tikrai puikiai gyveni.

Bet jei galvoji ten troba statyt, tai suprantama. 

Ne šašas, bet niekada neturėjau tiek laiko, kad galėčiau viską sutvarkyti.

Jei nesupratai, kokia prasme pasakiau, kad ką su eurais veikti, kai parduodi nek.turtą tik dėl to, kad turėtum eurų, tai daugiau šia tema nekalbėsiu.

Tu labai moki užčiaupti žmones, tiesiog superinis gebėjimas.

Atsakyti

Parduot.Jei nei viens atsipirkt nenori. 

Nesiparduoda. dar ir sutartis tam tikra yra. Sakau gi, "projektas". Monkės biznis.

Atsakyti

Ne šašas, bet niekada neturėjau tiek laiko, kad galėčiau viską sutvarkyti.

Jei nesupratai, kokia prasme pasakiau, kad ką su eurais veikti, kai parduodi nek.turtą tik dėl to, kad turėtum eurų, tai daugiau šia tema nekalbėsiu.

Tu labai moki užčiaupti žmones, tiesiog superinis gebėjimas.

Nu tai blin, gi gali buta pirkti, nuomuoti, ar ka, nu visada yr kur det pinigus, kad jie nestu graza. 

Atsakyti

Nu tai blin, gi gali buta pirkti, nuomuoti, ar ka, nu visada yr kur det pinigus, kad jie nestu graza. 

Tai tuomet tai vistiek investicija, o ne gryni eurai, kuriuos pasidėt į banką arba pravalgyt.

Parduosiu, kai būsiu pensininkė, bus man didesnė pensija. Musėt. Arba ne.

Atsakyti

Tai tuomet tai vistiek investicija, o ne gryni eurai, kuriuos pasidėt į banką arba pravalgyt.

Parduosiu, kai būsiu pensininkė, bus man didesnė pensija. Musėt. Arba ne.

Oi, pravalgyt, prakeliaut tai tikrai ne. Nebent keist i kita turta. 

Atsakyti

Oi, pravalgyt, prakeliaut tai tikrai ne. Nebent keist i kita turta. 

Aš aukščiau ir minėjau, kad verta parduoti tuomet, kai nori pakeist tą objektą, bet ne šiaip, kad prašvaistytum savo reikmėms.

Atsakyti

Nu jo, jei nera noro, ar sveikatos tvarkyt, galima pakeisti investicija i auksa, vertingus meno dirbinius, ar pan. I tai, kieno verte su laiku ne mazeja, o auga.

O kokie sunaus planai, kur jis planuoja ateity gyventi? 

Atsakyti

Nu jo, jei nera noro, ar sveikatos tvarkyt, galima pakeisti investicija i auksa, vertingus meno dirbinius, ar pan. I tai, kieno verte su laiku ne mazeja, o auga.

O kokie sunaus planai, kur jis planuoja ateity gyventi? 

Nežinau, mes nekalbam apie tai. Kažkada yra išreiškęs norą gyventi prie ežero, bet tie norai nuolat keičiasi. Nenustebsiu, jei vieną dieną pareikš, kad kur nors į užsienį išvažiuoja gyventi, kaip kartą jau buvo.

Atsakyti

Jo, vaikai sunkiai randa vieta. Pasirinkimu gal perdaug?  :D​ 

Atsakyti

Visokių vaikų būna.aš nuo darželio laikų žinojau,kad kad noriu turėt šeimą,vaikų ,namus,gėlių (kambarinių😁),paveikslų.tik.dėl namų vis stringu.vis ieškau kitų ir kitų.nu gal.l jau radau.😁

Atsakyti