Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Ne asocialai, krikscionys tokie, vaikai ateitininkai, visi vaikai sveiki. Ta moteriskute tokia mazute, smulkute, ale bistra tokia, per imones balius ir pasokdavo, padalyvaudavo viktorinose, nu tokia biski su kiausais. Vyras pasakodavo, kad virtuvej visi pastrojyti prie darbo, o zmona tik pirstais rodo. Jie ilgai pas jos tevus name gyveno, mama tuos vaikus augint padejo, pasistate nama, issikrauste ir va... Jis turejo auksta spaudima. 

Tai vadinasi stipri moteriška, nepalūš. Išaugins tuos vaikus, tik gaila, kad tėvas per anksti išėjo..

Atsakyti

Pilnas miestas moteriskiu nuogom kojom.. ka zinau, man tai dar tikrai nekarsta...  :hmm:​ 

Atsakyti
https://www.dailymai...down-rules.html
na va galas kurvarstvom.Jokio sex su ne tame paciame name gyvenanciais.Patikti man pradeda tas virusas.
Atsakyti

Oho, kokia davatkela patapus Altuska :rolleyes:  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 06 01, 17:04)
<p>Oho, kokia davatkela patapus Altuska rolleyes.gif  biggrin.gif​ </p>

As tai laukiu kol rimtesnius dalykus ives.
Pav kinijos manufakturos chlama uzdraus.
Atsakyti

As tai laukiu kol rimtesnius dalykus ives.
Pav kinijos manufakturos chlama uzdraus.

Vo, del manufaktursciku tai sutinku. Importuoti tik rimta fabrikine produkcija. 

Atsakyti

Pilnas miestas moteriskiu nuogom kojom.. ka zinau, man tai dar tikrai nekarsta...  :hmm:​ 

Ne tas žodis... Visai dar nekaršta. Net su trumpom rankovėm nesąmonė eiti prie 12 laipsnių ryte. Bet tokių mačiau nemažai.

Kažkaip žmonėms jau  vasara atėjo.

O tos nuogos kojos tai dėl pėdkelnių atsibodimo turbūt... :D 

Aš pėdkelnių taip nemėgstu, kad irgi nusiplėščiau (jei nešiočiau). :D​ 

Atsakyti

Madam, jei užeisi, pas mane rododendrai vis dėlto nusprendė žydėti, vėluodami apie 3 savaites. Pumpurai skleidžiasi pamažu. O kaip pas tave? 

Pas mane keli dideli pumpurai, o kiti kaip žirniai. Žodžiu, šūds bus. Tie dideli tai pražydės, o kiti lauks kitų metų, panašu. 

Atsakyti

Pas mane keli dideli pumpurai, o kiti kaip žirniai. Žodžiu, šūds bus. Tie dideli tai pražydės, o kiti lauks kitų metų, panašu. 

Pas mane irgi ne iki galo žydės, apžiūrėjau. Augalai irgi išgyvena "karantiną".

Va čia tai man verkti norisi.

https://tv.lrytas.lt...antas-15109801/

Atsakyti

Man su dzinsais ir svarkeliu pats tas buvo, ir tai su masina. 

Pasiilgo zmones tos vasaros.

As karsciu tai nepasiilgau. Noriu vasaros iki +25.

Atsakyti

Mano kvartale kaip pasiutusios zydi alyvos, ju cia labai daug. O vejas stiprokas, tai nesa ta kvapa is toli.

Pinot, isgyveno tavo moliugai? Mano tas vienintelis isdyges keliaus pas uosvi i soda savaitgali. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 01 birželio 2020 - 19:29

Mano kvartale kaip pasiutusios zydi alyvos, ju cia labai daug. O vejas stiprokas, tai nesa ta kvapa is toli.

Pinot, isgyveno tavo moliugai? Mano tas vienintelis isdyges keliaus pas uosvi i soda savaitgali. 

Pirma partija neišgyveno tą dieną, kai sniegas  buvo. 

Išdaiginau naują partiją, jau ir susodinau lauke, nežinau, kas bus. Žaidimas kol kas.

Atsakyti