Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

As karsciu tai nepasiilgau. Noriu vasaros iki +25.

Man irgi tokia optimaliausia. Kai karšta, pradedu blogai jaustis.

Atsakyti
Pinot ,siandien ravedama darza nusprendziau atmesti tavo kaltinimus depresija ir sociopatija.
Sociopatija. Tai tu pati tokia. As priemiau net visai nepazistamus zmones savo griuvesiuose ir piktzoliu laukuose. Bet todel ,kad mano tevai sakydavo negi dabar del to su zmogum nesueisi.
Aisku protinga tai daryt nebuvo ir as labai blogai del to baigiau.
Depresija. Svarbus pozymis - zmogus nieko nenori ir nieko nedaro .Negali prisiverst. O as jau vakare svajoju kaip ryt kelsiuos i darza ir ten sodinsiu ,ravesiu ir imsiu derliu. Delto net cigonyne gyvenu ,del to amzino zemdirbystes rato.
Taigi reziumuoju - as siaip bjauraus charakterio,prasau man atleisti.(bet tai ot ,turiu cia rekt kaip durnyne ,kad as ne durnius)
Atsakyti

As tai nei sociopatijos, nei depresijos nematau pas Alta. Matau pykcio laikyma ir kerstinguma tik. 

Atsakyti

Sunelis neaiskiu budu uzsidirbo sanario ankstumo sindroma, laukia magn. rezonanso. Tokioj jaunystej tokios bedos, kas cia blin daba...  :hmm:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 02 birželio 2020 - 09:38

Pinot ,siandien ravedama darza nusprendziau atmesti tavo kaltinimus depresija ir sociopatija.
Sociopatija. Tai tu pati tokia. As priemiau net visai nepazistamus zmones savo griuvesiuose ir piktzoliu laukuose. Bet todel ,kad mano tevai sakydavo negi dabar del to su zmogum nesueisi.
Aisku protinga tai daryt nebuvo ir as labai blogai del to baigiau.
Depresija. Svarbus pozymis - zmogus nieko nenori ir nieko nedaro .Negali prisiverst. O as jau vakare svajoju kaip ryt kelsiuos i darza ir ten sodinsiu ,ravesiu ir imsiu derliu. Delto net cigonyne gyvenu ,del to amzino zemdirbystes rato.
Taigi reziumuoju - as siaip bjauraus charakterio,prasau man atleisti.(bet tai ot ,turiu cia rekt kaip durnyne ,kad as ne durnius)

Tu čia iššokai kaip Pilypas iš kanapių.

Niekuo aš tavęs nekaltinau, tik dariau prielaidas gal taip ar anaip.

Nes būna tavo elgesys nenormalus bendraujant forume.  Kartais taip parašai, kad neatrodo, kad sveikas žmogus rašo.

Depresija ir sociopatija yra platesnės sąvokos ir požymiai, nei kad tu aprašei.

Nebūtinai gali nieko nenorėt prie depresijos, būna ir psichotinis elgesys. O sociopatiją painioji su socialumu.

Sociopatas gali būti tam tikrais atvejais labai geras su tam tikra grupe žmonių, pvz, šeima.

Bet neturiu laiko analizei.

Gali būti, kad tu esi tiesiog pikčiurna ir bjauraus charakterio. Bet kai žmogus bjauriai elgiasi, jam tuoj klijuojama etiketė, toks gyvenimas. Ypač forume, kai matai tik postus, ir iš jų susidarai nuomonę. Gal gyvenime yra visai kitaip.

Atsakyti

Sunelis neaiskiu budu uzsidirbo sanario ankstumo sindroma, laukia magn. rezonanso. Tokioj jaunystej tokios bedos, kas cia blin daba...  :hmm:​ 

Visos ligos jaunėja, seniai aišku.

Atsakyti

Alta, va žiūrėk, šitas nušovęs pareigūną, sirgo depresija.

Čia tik iliustruoju savo pasakymą, kad depresijai būdingas ir kitoks elgesys.

Anot jos, policijos pareigūnai žinojo, kad jos vyras turi ginklą ir ieško jos. Bet ji, įtardama apie grėsmę, pasislėpė. Moteris sakė esanti tikra, kad nušauto pareigūno vietoje būtų buvusi pati, jeigu būtų nuvažiavusi į namus. Moteris pripažino ir apie vyro ligą, tačiau jis gydytis, jos teigimu, nenorėjo. S.Brasas sirgo depresija.

Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.l...gunas-15120004/

Atsakyti
Pinot ,jei as noreciau nuo manes nepabegtum.
Idomiai cia palyginai mane. Su paskutiniu maniaku. :D
Atsakyti

Priedas  IMG_20200602_125954.jpg   173,88KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  IMG_20200602_125929.jpg   179,91KB   0 Parsiųsta kartųNespejam valgyti, sos!

Atsakyti

Priedas  IMG_20200602_130351.jpg   148,19KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Vo mane apnesei su tais agurkais. Pas mane dar tik tie ilgi keli buvo, o dabar isvis salta,braskes sodinom,naudodamiesi proga. Girdejau lietuvoje siemet berazumiskai brangios.
Ai bet as bulviu su burokais turiu. Man uztenka.
Atsakyti

Bulves perkam turguj sviezias, nezinau, is kur jos atveztos...

O agurku sita Passalimo rusi tai labai rekomenduoju, labai sultingi, kvapnus agurkeliai :wub:​ 

Atsakyti