Klausyk, Alta, o kas kiek laiko trest juos reik? Zemes tai jie mazai turi, greit nusialina ji. Kai pradejo zydet, patresiau.
Sitom tresiau, cia granules
pomidoru-agurku-2-5kg.jpg 189,14KB
0 Parsiųsta kartų
Ok, cia raso organines trasos su mikroelementais. Po biski tos granules nutirpsta laistant.
Cia yra yara trasos kristalon start. Labai geros,ilgai veikiancios.
Tu ka ,suvalkiete,nezinai kas yra organines trasos?
Papildyta:
Bet tai klistalonas buvo registruotas prekes zenklas,ka jusu valdzia ir sita nukniso?
Ne ,sios trasos nera organines nei lietuvisku nei tarptautiniu supratimu ,kuris beje skirtingas.
Cia yra yara trasos kristalon start. Labai geros,ilgai veikiancios.
Tu ka ,suvalkiete,nezinai kas yra organines trasos?
Nu tai meslas, kaip suprantu, ar koks kompostas, ne?
IMG_20200602_140317.jpg 263,01KB
0 Parsiųsta kartų
Paauge nuominykai. Nei ubauja, nei balkone dergia, keista. Nu lizde tai dergia, aisku, kol mazi.
Pinot ,jei as noreciau nuo manes nepabegtum.
Idomiai cia palyginai mane. Su paskutiniu maniaku.
Ne tave aš lyginau, o depresijos išraiškas. Kad paneigčiau tavo nuomonę, jog kai depresija, tai nieko negali daryti ir nieko nesinori.
O tai glamuras numiro su tavo kedais,paskutini kvapa isleido?Dabar apie vistasudzius kalbesim? O tempore , o mores. Matot prie ko makaronavirusas privede. Sedi dvi slibino galvos ir apie mesla kalbasi.
As tai apie viska galiu, ir vistasudziai ir kedai man tinka
Net ir koks receptas kartais pravercia. Ateinanti savaitgali prizadejau kibinu iskept.
Kibinai tai Intemorinams butu visai pravartu. Su mergom prilipdai dviems dienoms, puse viena diena iskepi, puse kita diena. Net mazoji galetu prisideti prie lipdymo.