Jei mes užsimanom suvalgyt kibiną,tai tiesiog nusiperkam ,ar picą ar sušius.mes tokių dalykų negaminam.kokios sriubos,kepsniai,kotletai,troškiniai ir pan.
As tau sakau, kad tai, ka tu nusiperki, net nepanasu i tai, ka gali issikepti. Net Traku kibininej ne tokie skanus, kaip gaminti namie, nes namie produktai geresni.
Picas perkam tik Doctor Oetker plonas ir dar paturbinam savo grybais, suriu.
Kas ten per stebuklas bebūtų,tikrai nepildysiu..kaip nors jau.skanu ir taip.
Tai tie kibinai neuzima daug laiko. Ir naminiai su pjaustyta mesa tai kaip diena naktis skiriasi nuo tu su prastu farsu, kur pardavineja. Jie tikrai labai skanus, kvapnus, sultingi.
Tikiu, kad kažkam skanu. Ir kad cepelinai skanu, ir karka.
Bet manęs nedomina tokie patiekalai. Nes visi mes atsirenkam, ką mėgstam juk.
Jau geriau sugaiščiau laiką naminiam paštetui gaminti.
Oi, apie karka nekalbek, seiles bega
Aš darau tik tai,kam minimum reikia laiko.nu nemėgstu.visada sakau,jei rinktis tarp maisto gaminimo ir tuliko šveitimo dantų šepetėliu,tai renkuosi antrą variantą
Nors rezultatas matosi_švaru,blizga,kvepia.o po maisto gaminimo tik kalnas bliūdų,puodų ir lėkščių.😁
Nu, balandeliai uzima daug daugiau laiko, nei, pvz. tie kibinai.
Acqua Alta, 02 Bir 2020 - 14:22, parašė: Mes tai upes vagoje gyvenam,pasaulio paziuret i kalna kopiam. Bet siltnami irgi nuo vejo statemes. Is galo tvartui ,dar medziai is vienos puses. Selija,susiimk,jei pasteto nenorejo daryt ,kas buvo tikrai mazai darbo reikalaujantis patiekalas, tai kokiu bandeliu jie tau kepsis. As tai isvis neisivaizduoju ,kaip jie gyvena. Tik minejo ,kad maista meto. Na ir tas siutino mane.Tavo maistą mėtau? Ar savo?
Gal tu man jį uždirbi?
*** Sėlija, 02 Bir 2020 - 15:57, parašė: Nu, balandeliai uzima daug daugiau laiko, nei, pvz. tie kibinai.Ber aš juos moku daryt ir miltuotis nereikia,o ir gaminu gal l kartą į pusmetį,nu gal truputį dažniau.kai turiu daug laiko,nuotaika tinkama ir gražiai prašo.😁
Nu čia tos trys aplinkybės dažnai nesutampa,tai dažnai ir nebūna.
Su malonumu gaminu tik mišrainę,bet vistiek reik pasiknist,todėl ir nevalgau kasdien.😁
Ber aš juos moku daryt ir miltuotis nereikia,o ir gaminu gal l kartą į pusmetį,nu gal truputį dažniau.kai turiu daug laiko,nuotaika tinkama ir gražiai prašo.😁
Nu čia tos trys aplinkybės dažnai nesutampa,tai dažnai ir nebūna.
Tai jo, as irgi retai.
Oi, misraines darymas tai kancia, daug ten reikalu.