Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Gal aš čia viena tokia durna, bet mane labai "lydančiai" veikia visi gyvūnų kūdikiai. Ir gyvūnai, aišku. Kaip man patinka stebėti jų gyvenimą, elgseną.

**

Sėlija, su tais agurkai nenervyk, nes pavydžiu.

Aš jau esu ties mb įkalbėjimo riba, kad kitais metais darysim šiltnamį. Jei sugalvosim kaip padaryti, kad nuo vėjo neišgriūtų. Nes gyvenam kaip ir ant kalniuko, dvejose pusėse žemuma, net obelys auga link vėjo palinkę, kaip Nidoje pušelės.

Atsakyti
Mes tai upes vagoje gyvenam,pasaulio paziuret i kalna kopiam. Bet siltnami irgi nuo vejo statemes. Is galo tvartui ,dar medziai is vienos puses.
Selija,susiimk,jei pasteto nenorejo daryt ,kas buvo tikrai mazai darbo reikalaujantis patiekalas, tai kokiu bandeliu jie tau kepsis. As tai isvis neisivaizduoju ,kaip jie gyvena. Tik minejo ,kad maista meto. Na ir tas siutino mane.
Atsakyti

Gal aš čia viena tokia durna, bet mane labai "lydančiai" veikia visi gyvūnų kūdikiai. Ir gyvūnai, aišku. Kaip man patinka stebėti jų gyvenimą, elgseną.

**

Sėlija, su tais agurkai nenervyk, nes pavydžiu.

Aš jau esu ties mb įkalbėjimo riba, kad kitais metais darysim šiltnamį. Jei sugalvosim kaip padaryti, kad nuo vėjo neišgriūtų. Nes gyvenam kaip ir ant kalniuko, dvejose pusėse žemuma, net obelys auga link vėjo palinkę, kaip Nidoje pušelės.

Ir mane lydanciai veikia. Anuku poreikis. O tau dar ir mazo meilaus suniuko reiktu. 

Kitais metais uzveisiu darza balkone. Pagaliau gavom statybu  leidima namui renovuot, tai tikiuosi, kitamet situo laiku dziungles uz lango jau turesiu :lol:​ 

Atsakyti

Mano naujus namus tai gėlės stebėtinai myli, nors ir priežiūros jokios ypatingos negauna. O ankstesniuose joms nepatiko...

Na o agurkų, pomidorų tokiu metų laiku skanių nusiperku, neauginu. Va naudinga būtų toks agurkų derlius, kaip Sėlijos, kokį viduržiemy  :D 

Atsakyti

Ir mane lydanciai veikia. Anuku poreikis. O tau dar ir mazo meilaus suniuko reiktu. 

Dėl šuniuko sutinku, bet maži žmogaus kūdikiai kažkaip  nedomina.  Apie anūkus nesvajoju ta prasme, kad tikrai nenoriu prižiūrėt. Aš savo jau atvargau kaip kitos su trimis. Gal gana man to gyvenime. 

Vaikų auginimas- tėvų reikalas.  :D​ 

Atsakyti
Piene ,isgyvendinai mane is vaiku darzelio .
Tai turiu ir is cia ciuozt? Mums abiems vietos biski mazoka ,kazkodel.O laisvai turi potencijos net slibino centrines galvos postui.
Atsakyti

Alta, nesuprantu kur tau ir kokios vietos maža...

Atsakyti

Diedas su tokiu malonumu pasiima zirkles ir eina agurku nukirpt. Tam irgi atrakcija :D​ 

Atsakyti

*** Sėlija, 02 Bir 2020 - 14:14, parašė: Kibinai tai Intemorinams butu visai pravartu. Su mergom prilipdai dviems dienoms, puse viena diena iskepi, puse kita diena. Net mazoji galetu prisideti prie lipdymo.
Nei aš lipdysiu,nei mes ėstumėm tuos kibinus 2dienas.kartais kokį vieną kitč galiu suvalgyt,nu dar drakoniukas pusę.😁
Atsakyti

Nei aš lipdysiu,nei mes ėstumėm tuos kibinus 2dienas.kartais kokį vieną kitč galiu suvalgyt,nu dar drakoniukas pusę.😁

Aš irgi kibinais nesižaviu. Patiekalas, kuris man dzin.

Bet jei turėčiau krūvą žmonių, kuriuos reikia maitint, ir ribotus išteklius, tai lipdyčiau viską.

kaip kažkada lipdydavau koldūnus ir šaldydavau. Ir panašius dalykus. Kai pardėse nieko nebuvo.

Atsakyti

Tfu tfu,maistui užtenka.😁

Conversams  dar lieka😁

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 02 birželio 2020 - 14:16

Aš irgi kibinais nesižaviu. Patiekalas, kuris man dzin. Bet jei turėčiau krūvą žmonių, kuriuos reikia maitint, ir ribotus išteklius, tai lipdyčiau viską. kaip kažkada lipdydavau koldūnus ir šaldydavau. Ir panašius dalykus. Kai pardėse nieko nebuvo.
Tai tie kibinai neuzima daug laiko. Ir naminiai su pjaustyta mesa tai kaip diena naktis skiriasi nuo tu su prastu farsu, kur pardavineja. Jie tikrai labai skanus, kvapnus, sultingi.

https://youtu.be/907A1RJMdu4

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 02 birželio 2020 - 14:18