*** Sėlija, 04 Bir 2020 - 12:28, parašė: Perziurejau sukneles. 4 linines. Senos, bet puikiam stovy. Skirtos karstam orui. Viena storos medvilnes. Viena nauja trikotazine, tinkama visur. Kazko manau, kad dideliu, ilgu karsciu nesulauksim. Dar yra tokiu pusiau kasdieniniu. Nepirksiu. Ir isvis vasarai visko turiu.Aš vieną pirksiu.bus balius atostogų proga.dairausi.
Kas per balius?
*** Sėlija, 04 Bir 2020 - 14:21, parašė: Kas per balius?Kolektyvo .
Vakar visą skardinę marinuotų ananasų surijau.tai lūpas nugraužė,net dega.o taip ir būna apsirijėliams🙄
Kolektyvo .
Ogo. Ne per anksti dar balius organizuot?
Ogo. Ne per anksti dar balius organizuot?
Lauke ir su kaukėm.
Lauke ir su kaukėm.
Kaukės iki pirmo kąsnio ar gurkšnio
Jo, kazkaip nerizikuociau.
Mes i darba paskirstyti tam tikrom dienom ateit ir is kabineto savo niekur nesliauziot, jei pas valdzia, tai su kauke. As dukart savaitej einu kelioms valandoms.
Žmonės labai atsipalaidavo.
Aš kai kelis kartus per savaitę ateinu į darbą, ir man būtinai galvą ima skaudėt iš įtampos.
Kaip priprasti prie žmonių, besimakaluojančių koridoriais be kaukių?
Atrodo, tik aš viena kažkokia nenormali. Būna, dar bar-bar į duris, galima? įlenda plikas veidas, nu kaip subinė be trusikų.
Toks ir mb šiandien pasirodė, tai gavo velnių. Sakau, patalpų viduje niekas neatšaukė kaukių, o tas, nu tai kad ne parduotuvė čia, sakau durnas tu. O jis: aš niekada ir nebuvau protingas.
Pakalbėjom, vadinasi. Daviau naują kaukę ir apipurškiau rankas dezinfekantu. Ir išvariau.
Dar kirpykloj buvau. Viskas labai tvarkingai, jokių laukiančių ant kėdžių salone, viskas suplanuota.
</p><p>Kaip priprasti prie žmonių, besimakaluojančių koridoriais be kaukių?</p><p>Atrodo, tik aš viena kažkokia nenormali. Būna, dar bar-bar į duris, galima? įlenda plikas veidas, nu kaip subinė be trusikų.
Kas cia del parandzu karksejo? Matot ,pinot jau reikalauja. Jokio nuogo snukio jos akyse.
As pati atsipalaidavus, bet pradiniu klasiu baigimo proga nedarem vaikams baliaus...