Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Žmonės labai atsipalaidavo.

Aš kai kelis kartus per savaitę ateinu į darbą, ir man būtinai galvą ima skaudėt iš įtampos.

Kaip priprasti prie žmonių, besimakaluojančių koridoriais be kaukių?

Atrodo, tik aš viena kažkokia nenormali. Būna, dar bar-bar į duris, galima? įlenda plikas veidas, nu kaip subinė be trusikų. :D

Toks ir mb šiandien pasirodė, tai gavo velnių. Sakau, patalpų viduje niekas neatšaukė kaukių, o tas, nu tai  kad ne parduotuvė čia, sakau durnas tu. O jis: aš niekada ir nebuvau protingas.

Pakalbėjom, vadinasi. Daviau naują kaukę ir apipurškiau rankas dezinfekantu. Ir išvariau. :D​ 

Jau nebe isprotejes dirigentas?  :D​ 

Atsakyti

Jau nebe isprotejes dirigentas?  :D​ 

Nebe. Padorus vaizdas. :D​ 

Atsakyti

Kas cia del parandzu karksejo? Matot ,pinot jau reikalauja. Jokio nuogo snukio jos akyse.

Nuogio snukio - darbe, patalpose. Neatšaukta dar.

Atsakyti

Ryt dickiui 11. Bus tiesiog pietus kinieciuose, nes po to pas tete.

Atsakyti
Kinu maisto restorane.Lietuvieciai.
Jau koks didelis. 4 skyriu baige?
Atsakyti

As pati atsipalaidavus, bet pradiniu klasiu baigimo proga nedarem vaikams baliaus...

Pas mus darė, bet mes nedalyvavom... nejauku kažkaip dar

Atsakyti

Agirdz, Alta, as sian nilituvyskai gaminu.

Krevetes cesnakiniam padaze su ryziais.  :D​ 

Atsakyti

Kokį čia dabar navarotą sugalvojai.neturi ką veikt🤣

Atsakyti

Tai, kad uzkniso diedo gaminiai :D

Cia labai greit gaminasi. 

Atsakyti

Pinot, pas mus administracijoj, vienam darbe, per visą karantiną visi be kaukių buvo. Tiek, kad atstumo laikėsi ir nelakstė per kabinetus. Mes trise sėdim didelėj patalpoj, aš atskirai, moterys kartu. Nė viena kažkaip nesibaidėm viena kitos, nes žmonės labai atsakingi, žiūrintys higienos, turintys vaikų ir po parduotuves nelakstantys. Man jau praėjo ta fobija. Bandėm galvoti apie scenarijų "kaip neparsinešti bacilų" - neįmanoma to padaryt.

Skaičiau kažkoks ar -ia humanos sandėlio darbuotojas apsikrėtė, o ten jų keli šimtai dirba.

Atsakyti

Pinot, pas mus administracijoj, vienam darbe, per visą karantiną visi be kaukių buvo. Tiek, kad atstumo laikėsi ir nelakstė per kabinetus. Mes trise sėdim didelėj patalpoj, aš atskirai, moterys kartu. Nė viena kažkaip nesibaidėm viena kitos, nes žmonės labai atsakingi, žiūrintys higienos, turintys vaikų ir po parduotuves nelakstantys. Man jau praėjo ta fobija. Bandėm galvoti apie scenarijų "kaip neparsinešti bacilų" - neįmanoma to padaryt.

Skaičiau kažkoks ar -ia humanos sandėlio darbuotojas apsikrėtė, o ten jų keli šimtai dirba.

Man ta fobija gal dar nepraėjo, o aš dar turiu  rizikos grupėj esantį šeimos narį apsaugoti ir jam neparnešti.

Pas mus darbo aukšte vieni su kitais bendrauja, stovi ir pletkina moterėlės koridoriuj, laksto kavą vieni pas kitus gerti. Be kaukių. Per visą karantiną tik aš viena barikadom atsitvėrus, pas mane į kabinetą  įeiti įmanoma, bet manęs pasiekti -ne, o visi kiti, kiek matau,  anksti kaukes nusimetė, ir nieko nesilaiko.

Atlaisvėjus sienų kontrolei, bus tų įvežtinių atvejų. Nes iš draudžiamų šalių sugeba parvažiuoti kažkaip.

Va, šiandien turėjau švedišką skambutį, žinau, kad tas žmogus kažkaip grįžo. Ir nori tvarkyti reikalus. Tai ir baugina. Nesusitiksiu.

Atsakyti

Berezonnogo i bog berezot. 

Atsakyti